Steam'deki skinim ile ne yapabilirim?

CS:GO'da bir itemim var. 70 TL.
Bunu nakite çevirmem ya da herhangi bir sitede depositte kullanıp oyun oynamam mümkün mü?
Bir dolu kumar sitesi var illa oynamak istiyorsanız, nakite çevirmek için ByNoGame'ye atabilirsiniz. Ama komisyon keserler. Kumar oynayacaksan da, bir süre sonra kazandığını alıp çıkmayı unutma. Ben de Rust'ta 100TL'lik skinlerimi Coin-Flip'te 2000TL yaptım çıktım direkt :D Haddini bilmek önemli.

Para yatırmadım. Oyundan düşen itemleri satarak aldım. Amacım para kazanmak değil. Ufak tefek miktarla eğleniyorum.
Özellikle sitede Maç bahsi olursa daha iyi olur.
Hocam bence bu skini satıp kart kasma oyunlarıyla 1 ayda 100-500 civarı kazanırsınız. Sonra 2. ayında 1000 tlyi görür ne kadar oyun alırsanız o kadar paranız artar. Bedava oyun alma taktiği gibi birşey ama çok zaman istiyor.

Para yatırmadım. Oyundan düşen itemleri satarak aldım. Amacım para kazanmak değil. Ufak tefek miktarla eğleniyorum.
Özellikle sitede maç bahsi olursa daha iyi olur.

E hocam gene kumar ama siz bilirsiniz.

ByNoGame ile nakite çevirebilirsin.

Hocamızın dediğini uygulamanız daha mantıklı ha bence eğlenmek için yeni bir oyun zevkli olabilir.

Aga bu siteler güvenilir mi? Bildiğim bir site vardı ama P2P botunda sorun varmış. O yüzden atamadım oraya. Hellcase, Keydrop falan videoları çekmişsin ama direkt hangisini önerirsin?

Hocam bence bu skini satıp kart kasma oyunlarıyla 1 ayda 100-500 civarı kazanırsınız. Sonra 2. ayında 1000 tlyi görür ne kadar oyun alırsanız o kadar paranız artar. Bedava oyun alma taktiği gibi birşey ama çok zaman istiyor.
Elimde 30 Tl falan vardı. Kart kasma oyunlarıyla 70 yaptım ama uğraşmak istememiştim açıkçası. O oyunları indirimdeyken alın diyorlar. İndirimi beklemek istemedim. Onun dışında da yapılabiliyor mu bu?

Aga bu siteler güvenilir mi? Bildiğim bir site vardı ama P2P botunda sorun varmış. O yüzden atamadım oraya. Hellcase, Keydrop falan videoları çekmişsin ama direkt hangisini önerirsin?

Elimde 30 Tl falan vardı. Kart kasma oyunlarıyla 70 yaptım ama uğraşmak istememiştim açıkçası. O oyunları indirimdeyken alın diyorlar. İndirimi beklemek istemedim. Onun dışında da yapılabiliyor mu bu?
Elbette en çok kar için indirim lazım. En garantili yolu bu bence denenir. 1 haftada 13 tl kar yaptım şuan indirim bekliyorum. Hatta bakayım belki gelmiştir. 😁

Technopat Haberler

Geri
Yukarı