Steam'den 20 dolara GoW alınır mı?

MhmtAli97

Femtopat
Daha fazla  
Selam dostlar, iyi günler Steam'de God of War şu an da 20$. Almayı düşünüyorum. Epic'te daha ucuz olduğunu biliyorum ancak oradan oyun oynarken sıkıntılar çektim o yüzden Steam'den almayı tercih ediyorum. 19 Eylül'de God of War: Ragnarök çıkacak o zaman daha ucuza denk gelir mi yoksa en fazla bu kadar mı düşer fiyatı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar, iyi günler Steam'de God of War şu an da 20$. almayı düşünüyorum. Epic'te daha ucuz olduğunu biliyorum ancak oradan oyun oynarken sıkıntılar çektim o yüzden Steam'den almayı tercih ediyorum. 19 Eylül'de God of War: Ragnarök çıkacak o zaman daha ucuza denk gelir mi yoksa en fazla bu kadar mı düşer fiyatı?

Bence daha ucuz olmaz şu an almanızı öneririm.

Selam dostlar, iyi günler Steam'de God of War şu an da 20$. almayı düşünüyorum. Epic'te daha ucuz olduğunu biliyorum ancak oradan oyun oynarken sıkıntılar çektim o yüzden Steam'den almayı tercih ediyorum. 19 Eylül'de God of War: Ragnarök çıkacak o zaman daha ucuza denk gelir mi yoksa en fazla bu kadar mı düşer fiyatı?

Daha fazla düşeceğini sanmıyorum hatta 19 Eylül'e kadar doların sabit kalıcağını bile düşünmüyorum bence şimdi almak en mantıklısı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı