Steam'den 25 dolara ne alınmalı?

Hamleyn

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba, dün Steam'den Baldur's Gate 3 aldım fakat türün bana hitap etmediğini düşünüp iade ettim bugün ise 25 dolarla RDR2 ve Mount and Blade 2 Bannerlord almayı düşünüyorum. Mount and Blade Warband'da 200 saatim var en sevdiğim oyunlardan biri. Sizce bu bütçeye ne almalıyım?

Son düzenleme:

Elden Ring alabilirsin. RDR2 ve Megabonk'ta alabilirsin.

Öncelikle herkese merhaba, dün Steam'den Baldur's Gate 3 aldım fakat türün bana hitap etmediğini düşünüp iade ettim bugün ise 25 dolarla RDR2 ve Mount and Blade 2 Bannerlord almayı düşünüyorum. Mount and Blade Warband'da 200 saatim var en sevdiğim oyunlardan biri. Sizce bu bütçeye ne almalıyım?
Hocam steamde suan yuklu 25dolar mi yoksa elinde olan 25 dolarmi?

AC'lerin yeni oyunlarına dolarla vermek yazık olur bence. Ubisoft üstünde Shadows bile 600TL.

Üstteki arkadaşın dediği gibi Elden Ring alınabilir. Size hitap ederse sarıyor. Tekrar başlamıştım ekteki gibi oldu bende.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-01-04 210532.png
    Ekran görüntüsü 2026-01-04 210532.png
    22,5 KB · Görüntüleme: 30

Elden Ring alabilirsin. RDR2 ve Megabonk'ta alabilirsin.

Hocam Elden Ring var RDR2 alacağım gibi yüksek ihtimalle.

RDR2 filan indirimde şu an galiba onlara bakabilirsin, ek olarak GTA da olabilir, HOI 4, ETS, The Witcher 3 serisine bakabilirsiniz direk, Uncharted olabilir.

Hocam GTA var HOI4 benlik değil ETS var The Witcher 3'ü kombatı için almadım ama alsam mı almasam mı kararsızım.

AC'lerin yeni oyunlarına dolarla vermek yazık olur bence. Ubisoft üstünde Shadows bile 600TL.

Üstteki arkadaşın dediği gibi Elden Ring alınabilir. Size hitap ederse sarıyor. Tekrar başlamıştım ekteki gibi oldu bende.

Hocam ama Elden Ring maalesef korsan var Steam'den almak ekstra bir artı getirir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı