Steam'den 70 TL'ye ne alınır?

FNAF: Help Wanted'ın yanında birkaç korku oyunu daha aldım artık seneye Security Breach.
Bende Security Brearch almayı düşünmüştüm de 4-5 ay önce youtubeden izlediğim için alasım gelmiyor. Sizin öneriniz var mı hocam. Pp niz Freddy ya ondan sordum.

Bende Security brearch almayı düşünmüştüm de 4-5 ay önce YouTube'dan izlediğim için alasım gelmiyor. Sizin öneriniz var mı hocam. Pp niz freddy ya ondan sordum.

Help wanted alabilirsiniz ilk oyunların yenilenmiş hallerinin yanında birkaç farklı minigame içeriyor.

Help wanted alabilirsiniz ilk oyunların yenilenmiş hallerinin yanında birkaç farklı minigame içeriyor.
Fnaf 1 nasıl hocam? Plus versiyonu çıkacak ama o da pahalı olur diye düşünüyorum.

Help wanted'e bakacağım öneriniz için teşekkür ederim.

FNAF 1 nasıl hocam? Plus versiyonu çıkacak ama o da pahalı olur diye düşünüyorum.

Help Wanted'e bakacağım öneriniz için teşekkür ederim.

FNAF 1 seri içerisinde beni en çok geren oyun atmosferi çok iyi ancak maalesef ki eski bir oyun jumpscareları eskidi ancak seriyi daha önce deneyim etmemiş ve korku oyunlarına uzak olan birisi için gayet iyi bir deneyim sunar.

Black Mesa da al 7TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…