Steam'den alınan oyun iade edilir mi?

İşletim sistemi
Windows 10

Pixel_x

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Steam yaz indirime girdi, Forza horozon 4 satın almak istiyorum. Oyunu satın aldıktan sonra bilgisayarımda kasma yapar veya takılmalar yapar ise oyunu iade edebilir miyim? Steam'de alınan bir oyun iade edilir mi?

Steam yaz indirime girdi, Forza horozon 4 satın almak istiyorum. Oyunu satın aldıktan sonra bilgisayarımda kasma yapar veya takılmalar yapar ise oyunu iade edebilir miyim? Steam'de alınan bir oyun iade edilir mi?

Evet. 2 saat oynamadan iade edebilirsiniz.Aynı zamanda ürünün satın alımından 14 gün geçmemesi lazım iade için.

Oyunun açık kalmamasına dikakt et edebilirsin. 2 saatten fazla açık kalmasın oyun

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı