Sanal kart çıkartıp bu şekilde alışveriş yapmak istiyorum. Süreç nasıl ilerliyor, kısaca anlatır mısınız ?
Kredi kartına bağlı sanal kart için hesaba para yatırmaya gerek yok. Kredi kartı limitini kullanıyor.Hesaba para yatır.
o kısımları biliyorum hocam , sadece şunu merak ettim. Önce bi sanal kart çıkartmak istiyorum. Bimden ininal kart mı çıkartmam gerekiyor ? Ardından oradan para yükletip sonra sizin dediğiniz işlemleri yapmalıyım doğru mu ?Hesaba para yatır. Satın almak istediğin oyunu sepete ekle ve satın al tuşuna tikla. Kart bilgilerini gir ve onay ver. Oyun hesabına eklendi artık.
O kısımları biliyorum hocam, sadece şunu merak ettim. Önce bir sanal kart çıkartmak istiyorum. BİM'den ininal Kart mı çıkartmam gerekiyor? Ardından oradan para yükletip sonra sizin dediğiniz işlemleri yapmalıyım doğru mu?
yaşım 25Hocam yaşınız kaç? İninal önermem. Sanal kart için Papara kullanabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.