Steam'den alışveriş nasıl yapılır?

Steama girip sepete eklediğin ürünleri al'a tıklıyorsun. Kart kısmı var seçim yapıyorsun. Kartın visa ise visa, mastercard ise mastercard seçiyorsun. Sonra sanal kart bilgilerini giriyorsun ve işlemi onaylıyorsun. Steame cvv verdiğin için sana bildirim yollamıyor diye biliyorum.

Hesaba para yatır. Satın almak istediğin oyunu sepete ekle ve satın al tuşuna tikla. Kart bilgilerini gir ve onay ver. Oyun hesabına eklendi artık.
o kısımları biliyorum hocam , sadece şunu merak ettim. Önce bi sanal kart çıkartmak istiyorum. Bimden ininal kart mı çıkartmam gerekiyor ? Ardından oradan para yükletip sonra sizin dediğiniz işlemleri yapmalıyım doğru mu ?

Steam'den alacaksanız bilgilerinizi adres vs. ekleyip kartınızı ekleyin sonra bu sayfadan alabilirsiniz.

1663791187374.png

Sonra yatan bakiyenizi sağ üstte görebilirsiniz mağazan oyunu sepete ekleyip satın alıyorsunuz sonrasında oyun kütüphanenize düşecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kısımları biliyorum hocam, sadece şunu merak ettim. Önce bir sanal kart çıkartmak istiyorum. BİM'den ininal Kart mı çıkartmam gerekiyor? Ardından oradan para yükletip sonra sizin dediğiniz işlemleri yapmalıyım doğru mu?

Açıkçası ininal tavsiye etmem. Papara Lite alın daha iyi. Diğer tüm adımlar aynı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı