Steam'den Assetto Corsa alınır mı?

İyi sosyaller.
Assetto Corsa şu an Steam'de 2,62 USD'ye oldukça uygun bir fiyatla satışta. RX 5600M, R5 4600H ve 16 GB RAM'e sahip bir laptopum var. Direksiyon setim yok. Arada vakit geçirmek için bu oyunu almamı önerir misiniz?

Alinir sadece mouse ile 150 saat oynadim alisinca cok daha iyi oluyor.

Oynanmıyor demiyorum ama normal arcade araba oyunlarındaki gibi klavye ile oynamak kolay ve zevkli değil. Fare ile oynamak daha rahat ve daha gerçekçi hale getiriyor.

Kişiden kişiye değişir.
Fare ile oynamak bana göre daha zor ve rahat değil.

Direksiyon zor duruyor trafik sunucularında falan makas işi zorlaşıyor fareye göre.

Doğru hassasiyet ayarı ve alışkanlık ile zor değil. ABS ve TCS olan arabaları kullanmak daha da iyi hale getirir, tabii bunlar kişiden kişiye değişir. Bana göre klavye ile oynamak çok kolayken fare ile oynamak zor.

Klavyeyle oynamak tamamen alışmakla alaklı. Arkadaşım klavye ben direksiyon setiyle oynuyorum benden daha iyi drift atıyor. Eğer gamepadin varsa A7 asist diye bir gamepad FX var YouTube'dan bakabilirsin çok iyi yarıyor.

Kişiden kişiye değişir.

Doğru hassasiyet ayarı ve alışkanlık ile zor değil. ABS ve tcs olan arabaları kullanmak daha da iyi hale getirir, tabii bunlar kişiden kişiye değişir. Bana göre klavye ile oynamak çok kolayken fare ile oynamak zor.

Farenin ayarları da var kişiden kişiye deşişir.

Kişiden kişiye değişir.
Evet başlarda çok zorluyor ani direksiyon çevirmen gereken durumda tam ayarlayamıyorsun ama hassasiyetine alıştıkça elin oturuyor tam olarak istediğin gibi çevirebiliyorsun.

Arkadaşlar aldım denildiği gibi fareyle oynamayı beceremedim iade ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı