Steam'den bakiye nasıl çekilir?

Nysentiera

Decapat
Katılım
17 Ocak 2021
Mesajlar
547
Çözümler
4
Merhaba. Aklıma bir şey takıldı. Ben kart düşürerek paramı katlıyorum Steam'den. 90TL gibi bir para yaptım. Şimdi bu parayı Steam hesabımdan kartıma çekemiyorum. Fakat 100 TL'ye bir oyun bulup. 10 TL'sini karttan ödesem ve 90 TL'sini bakiyeden versem. Daha sonra 100 TL'lik oyunu iade edip parayı kartıma aktarılmasını istesem. 100 TL kartıma yansımış olacak sanırım. Doğru olup olmadığını bilmiyorum. Fakat deneyeceğim.
 
Hocam dediğiniz şey mantıklı ama fazla yapmanızı tavsiye etmiyorum bir yerden sonra iade banı yersiniz.

Yapabildiğim kadar fazla para yapmayı düşünüyorum. Yeterince para yaptığımda bütçeme göre bir oyun belirleyeceğim. Yani tek seferde yapılacak bir işlem.

Steam bakiyesinin sadece alındığı günden itibaren hiç dokunulmaması şartıyla 14 gün içinde iadesi gerçekleşebiliyor, dediğinizi yapamazsınız.

Hayır öyle olmuyor 10 TL'lik kısım kartına 90 TL'lik kısım bakiyene eklenir Steam'den hiçbir şekilde para çıkışı yapamazsan ama CS:GO'dan skin alıp ByNoGame tarzı sitelerden satabilirsin ama 100 TL olur 50-60 TL ya da eşin dostun akraban oyun alacak olursa sen ona hediye edip nakiti kendin alabilirsin.

Anladım. Sadece şu yüzden sormuştum bir oyunu kartımdan satın alıp üstüne ekleyip cüzdanıma iade etmiştim. Aynı şey bakiye için geçerli olur sanmıştım. CS:GO VAC ban olduğu için skin alamayıyorum. Sizce başka hangi skin veya item işlemiyle paramı çekebilirim.
 
Cüzdanda olan miktar sadece cüzdana iade yapılıyor.
 
Hayır öyle olmuyor 10 TL lik kısım kartına 90 TL lik kısım bakiyene eklenir steamden hiçbir şekilde para çıkışı yapamazsan ama csgo dan skin alıp bynogame tarzı sitelerden satabilirsin ama 100 TL olur 50-60 TL yada eşin dostun akraban oyun alacak olursa sen ona hediye edip nakiti kendin alabilirsin.
@Alice in Wonderland Evet tam olarak dediğin gibi oluyor. Kandırmayı o kadar kolay sanmayın.
 
Birisine indirimli olarak oyun satabilirsiniz. 100TL'niz oldu mesela adam 100TL'ye oyun istedi; Size 80TL atar siz de ona oyunu atarsınız. Başka da pek bir yol yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı