Steam'den bir şey indirememek

itsAtaken

Kilopat
Arkadaşlar geçenlerde DayZ'ye 1 gb'lık güncelleme geldi bilirsiniz, hani oyuna girmiyorum da 5-6 tane güncelleme vardı (girdiğim oyunlar dahil). Hepsi güncellensin die başlattım, DayZ'ye geliyor, Kb/s yavaş yavaş artıyor, tam en üst seviyeye geliyor -1.6 mb/s - orda sanki hiç başlatmamışım gibi eski hlaine geliyor ve devam et demek gerekiyor.. Böyle de devam etmiyo her seferinde aynı şey. Bugün uzun süre sonra Cs-Go girmek istedim, Siyah bir ekran geliyor, 1 saniye bile durmadan gidiyor.. Dedim Go giremiyoruz 1.6 gireyim, (Bilirsiniz herkeste özel bir yeri vardır) onu da silmişim 462mb bir şey indireyim dedim, 3 dakika gösteriyor bana, 1.6 Mb gelince yine hiç başlatmamışım gibi oluyor. Neler oluyor bu Steam'a bu günlerde ?

Bir de başka oyunların güncellemeleri sorunsuz bitiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 kere sunucu değiştirdim şimdi, hepsinde aynı sorun.
Böyle devam ederken:

Steam 1.png

Böyle oluyor :

Steam.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Steamde bu aralar bi sıkıntılar var bendede oluyor.Multi oyunlara girmeye çalışınca steam failed hatası felan veriyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı