Steam'den ETS 2 alırsak DLC gelir mi?

ETS 2 alırsanız sadece oyunu almış oluyorsunuz. DLC'leri ayrı satın almak zorundasınız.

Ayrıca tam bilmiyorum fakat son güncellemeler sadece DX11 destekliyor olmalı. Yani kartınız gerçekten DX11 desteklemiyorsa TruckersMP ile multiplayer giremezsiniz.

DLC için yeterince cevap verilmiş. Paket halinde sunulan tekliflerde DLC olur yalnızca.

Oyunda hiç MP girmedim. Onun dışında DX9, DX11 ve yanlış hatırlamıyorsam OpenGL seçenekleri mevcut. Birkaç kez açılışta sordu bana. Ancak ben hep DX11 tercih ettim.

DLC'ler ayrı olarak satılıyor, dolayısıyla oyunu aldığınızda DLC gelmiyor. Ama indirimleri takip ederseniz oldukça uygun fiyata bulabilirsiniz.

Ayrıca bazı DLC'leri paket olarak alınca daha ucuza geliyor.

Onun dışında, 1.36 sürümünden itibaren oyun DX9'u desteklemiyor. Oyunu satın aldıktan sonra kütüphanenizden oyun özelliklerine girip "Betalar" bölümünden temporary_1_35 veya daha düşük bir sürümü seçmeniz gerekli.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı