Merhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık 1 yıldır CS:GO oyuncusuyum ve 1 yıl boyunca bir sürü kar yapıp CS:GO itemleri dizdim 300 TL değerinde. Dizdiğim itemlerin 190 TL'sini sattım şuan 190 TL var Steam hesabımda ve düşündüm ki GTA 5 almalı mıyım? Yani herkese sordum bunu arkadaş çevreme diyorlar yazık edersin PC versiyonu hiç güzel olmayacak PS4 daha güzel git PS4 al diyorlar. Fakat bütçem çok kötü henüz iş bulamadım evdeyim. PC donanımım da gayet iyi derecede. Düşük ayarlarda GTA 5'i kaldıracağına inanıyorum. Size soruyorum sizce GTA 5 Almalımıyım? Yorum yapıp beni bilgilendiren herkese çok teşekkürler. Yorumlarınız tek tek okunacaktır.
Bence alma çünkü sistem kağıt üzerinde açıyor gibi gözüksede akıcı bir şekilde oynayamazsın. 800x600 çözünürlüğünde min. Ayarlarda 15 FPS olur ve hiçbir tadı kalmaz oyunun.
Pohahhahaa. PS4 sürümünü al 30 FPS'de takılı kal Ya bunlar şaka gibi ya PC sürümü 4K desteği ve en iyi grafiklere sahip olacak. Boş boş konuşmasınlar, selam söyle
9800 GT'yi değiştirnmen gerek. Bunun dışında Core 2 Quad yeterli.
Pohahhahaa. PS4 sürümünü al 30 FPS'de takılı kal Ya bunlar şaka gibi ya PC sürümü 4K desteği ve en iyi grafiklere sahip olacak. Boş boş konuşmasınlar, selam söyle
9800 GT'yi değiştirnmen gerek. Bunun dışında Core 2 Quad yeterli.
Bende su an ps4 var. Ps1 den beri hatda meha drive dan beri hepsini aldim. Ve evde herzaman en yuksek kalite bilgisayarim olmustur. Su an msi nightblade kasasi ile 32 gb ram 4ghz quad i7 ve msi gtx980. Inanin inanmayin ps4 hala daha iyi grafik kalitesi üretiyor. Kagit uzeri tamam pc daha iyi olabilir. Ama ps4 e oyunlarin 80% tamamen siteme uyumlu uretiliyor. Ve gelecek 3-4 senede oyun görünümü artacak. Ve rahat buyuk lcd de oynamak var yada yan odada pc basinda. Bence parani biriktir 2. el ucuz bi ps4 al.
4k oyuna gecti pc kullanicilari, ps4 nasil daha kaliteli? Ps4 basarisiz bir urun, bunu sony bile kabul etti artik. 4k teknolojisi bu kadar yayginlasirken full hd bile zor acan bir konsolun popularitesi kisa surede tukenecektir.