Steam'den GTA 5 PC için Alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimse kimseyi AAA oyun oynamaya hatta oyun oynamaya zorlamıyor. Oyun oynamak bir ihtiyaç değil lükstür. Eğer o oyunu çalıştıracak sistemin varsa oyuna verecek paran da olacak. Eğer paran o oyuna yetmiyorsa daha kötü bilgisayar al daha basit oyunlar oyna.

Oyunlar için o kadar para harcanıyor. Bir CS:GO'yu bile saatlerce sıkılmadan oynayabilirsiniz ve indirimlerle 10TL'ye alabileceğiniz bir oyun bu.

Adamlar milyon dolarlar kazanıyorlar emin ol bizim yüzmüzden zarara girmezler ;) Ayrıca ben zaten para biriktiremiyorum maddi durumumuz kısıtlı. Baba bana GTA V al mı diyeyim? Sonrada bir güzel yiyeyim osmanlı tokadını. Para verende aynı oyunu aynı kalitede oynayacak bedavaya indirende aynı oyunu aynı kalitede oynayacak. Birde inancım yok nedir? Tövbe tövbe Allah'a şükürler olsun ki müslümanız. Oyunun yapımcıları müslüman mı peki? Ahirette onlara çok şey olacak. Hocalarımızdan hep duyuyoruz ateistler ebedi cehenneme girecekler diye. Neyse daha fazla uzatmayalım. İsteyen bedava indirir. Zengin olan parasıyla alır oynar

GTA V oynamak zorunda mısın? Daha eski oyunları oyna veya oynama.

O mantıkla hareket edemeyiz. Vatan bilgisayar çok kar yapıyor bir GTX 980 çalıyım nasıl olsa onlara bir şey olmaz gibi bir şey bu.

Hırsızlıktan hiçbir farkı yok bunun.

Ekmek almaya yetecek paran varken tadı daha güzel diye baklava çalmak gibi bir şey.

Doğru, korsan kullanan cennete, üreten müslüman olmadığından cehenneme.

Bizi zengin sanıyorsun, en çok da buna gülüyorum. GTA V oynatacak bir sistem alabilen herkes, oyuna 20-30-40-50 TL de verebilir. Ha yine de paran mı yok ? Bekle o zaman, ucuzlayınca al oyna.

Zarar etmiyorlar belki, ama oyun çıktıktan sonra sağda solda TR yama arayın. Eğer bu sakat düşünce yıllar önce ölseydi şu an oyunlarda "Türkçe" diye bir dil seçeneği de olabilirdi. Daha da yazma bencede. Yazdıkça daha komik duruma düşürüyorsun kendini.

Evet zorundayım kardeşim. Bu sistemimle mario mu oynayayım? Aylardır bu oyunu bekliyoruz. Eminimki bu oyunu dünyayın %20 gibi bir civarı oyunu korsan indirecektir. Diğer ülkelerde oyun fiyatları neden düşük sanıyorsunuz? Korsan kullandıkları için. Sanki türkiyede korsan indirimi çok düşük gibi bir oyuna 180 tl vereceğiz.

Screenshot_1.png

GTA IV bile 2 milyon gösterim olmuş düşünün

Hırsızlığı meşrulaştırıyorsun. Sizin gibilere laf anlatılmaz, iyi HIRSIZLIKLAR.

Herkes yapıyor diye bir şeyi sen de yapmak zorunda mısın? Bu bakış açısı yüzünden bu ülke böyle. O kadar kişi yapıyorsa doğrudur.

Sistemimde ekran kartı bile yok ama bütün oyunları office programlarını, adobe programlarını satın alıyorum.
Ubuntu kullanmadan önce emeklerine biraz destek olmak için bağış yapıyorum.

GTA V'yi de eski nesil konsolumdan yine satın alarak oynuyorum.

Eğer o oyunu açacak sistemin varsa parasını da vereceksin. Eğer veremeyeceksen ekran kartından para düş oyuna ayır.

Zengin olan parasını verir oynar. Durumu olmayan indirir oynar. Olay bu kadar
''Nerde beleş, oraya yerleş''

Öğrenciyiz biz öğrenci aylık 3000 lira maaş alan iş adamı değil

180 tl tabiki de verilmez. Oyunun indirime girmesini beklemeliyiz. Ama uzun bir süre boyunca da şok indirim olmaz. %40 civarı felan olur en fazla. O yüzden biraz sabırlı olun.
1 ay öncesine kadar GTA 5 90 TL gibi bir fiyata satın alınabiliyordu. Alın size indirim. Bırakın %40'ı, tamı tamına %50 idi bu indirim. İndirim bahanesini çözdüğümüze göre ikinci bahaneye gelelim...
180 TL vermek mi? Bedava torrentten indirmek varken? Bir multiplayer özelliği için deymez. İleride samp gibi GTA 5'e de olur eminim :)
Bu da aynı bahaneden türeyen bir mesaj sanırım. Bunu çözmüştük zaten...
Ben biriktirmeye kalksam 4-5 ayda zor olur 150 lira. Onun yerine 3 gün bilgisayarı açık tutup bedavaya indirmek varken neden para vereyim ki? O 150 liraya neler yapılır neler.
Oyunu indirip PC'ne güzelce kurabileceğin henüz belli değil. O yüzden pek heveslenmene gerek yok ;)
Adamlar milyon dolarlar kazanıyorlar emin ol bizim yüzmüzden zarara girmezler ;) Ayrıca ben zaten para biriktiremiyorum maddi durumumuz kısıtlı. Baba bana GTA V al mı diyeyim? Sonrada bir güzel yiyeyim osmanlı tokadını. Para verende aynı oyunu aynı kalitede oynayacak bedavaya indirende aynı oyunu aynı kalitede oynayacak. Birde inancım yok nedir? Tövbe tövbe Allah'a şükürler olsun ki müslümanız. Oyunun yapımcıları müslüman mı peki? Ahirette onlara çok şey olacak. Hocalarımızdan hep duyuyoruz ateistler ebedi cehenneme girecekler diye. Neyse daha fazla uzatmayalım. İsteyen bedava indirir. Zengin olan parasıyla alır oynar.
Oyun 5 dolara satılsa eminim satın alacaktın... Ki eninde sonunda her oyun 5 dolara satılıyor...
Para verende aynı oyunu aynı kalitede oynayacak bedavaya indirende aynı oyunu aynı kalitede oynayacak.
Nereden biliyorsun ? Oyunu indirip oynadın mı yoksa üzerine GTA 5 etiketi yemiş BotNet'lerden birine mi katıldın :)
Evet zorundayım kardeşim. Bu sistemimle mario mu oynayayım? Aylardır bu oyunu bekliyoruz. Eminimki bu oyunu dünyayın %20 gibi bir civarı oyunu korsan indirecektir. Diğer ülkelerde oyun fiyatları neden düşük sanıyorsunuz? Korsan kullandıkları için. Sanki türkiyede korsan indirimi çok düşük gibi bir oyuna 180 tl vereceğiz.

Eki Görüntüle 55657

GTA IV bile 2 milyon gösterim olmuş düşünün
2 milyon kişi oyunu satın alsaydı GTA 5 şimdiye Türkçe çıkıyor olurdu. Saksıyı çalıştıralım biraz.

Bir de diğer ülkelerde oyunların ucuz olmasının sebebinin korsan kullanım ile ne alakası var ? Kafadan uydurma bir bahane daha...

Eyüp, ne yaparsan yap, hiçbir şekilde korsanı meşrulaştıramayacaksın. 14 yaşında olmandan ötürü bazı konuları anlayabilmen için biraz daha olgunlaşman gerektiğini düşünüyoruz ve bu seferlik üyeliğini silmiyoruz. Bunun yerine 2 yıl ceza veriyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı