Steam'den GTA 5 PC için Alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende su an ps4 var. Ps1 den beri hatda meha drive dan beri hepsini aldim. Ve evde herzaman en yuksek kalite bilgisayarim olmustur. Su an msi nightblade kasasi ile 32 gb ram 4ghz quad i7 ve msi gtx980. Inanin inanmayin ps4 hala daha iyi grafik kalitesi üretiyor. Kagit uzeri tamam pc daha iyi olabilir. Ama ps4 e oyunlarin 80% tamamen siteme uyumlu uretiliyor. Ve gelecek 3-4 senede oyun görünümü artacak. Ve rahat buyuk lcd de oynamak var yada yan odada pc basinda. Bence parani biriktir 2. el ucuz bi ps4 al.
Bol keseden sallayan ps4 oyuncusu profili :ROFL:

Elinde dediğin sistem vardı (Yukarda) ve sen memnun olmayıp, PS4 diyorsun. GTA V çıkınca 4K oynama fırsatı olacak. @Recep Baltaş 'ın dediği gibi, PS 30 FPS oynarken iyi bir sisteme sahip kişi oyunu ne şartlarda oynayacak. :)

Tamamda yazan adam sisteminle ne 4 k ne full hd oynayabilir. Sistemi kaldirirsa bile. Ps4 su an 1000tl. Bin tl ye bana bi 4 k linsistem toparla bakalim. Su an o paraya en saglami ps4. Ps4 deki kalitede bi pc toparlarsan ekraninla klavyesiyle beraber iki tane ps4 alirim. Bende 980var hic bi ise yaramiyor. Tamam 100fps ustu ultra oynuyorum ama o kadar paraya degmez

Bilgisayarın kaldırır mı kaldırmaz mı bilmiyorum ama bir oyuna 180 TL verilmez. PS4 de alsan sana 2500 TL'ye patlar. Ekstra kumandası, yıllık PSN Plus abonelikleri, ve Aralın dağıttığı kazık oyunlar... Oyun sahibi olmaktan ziyade oyun pazarlamacılığıyla uğraşıyor konsoldakiler. Bir oyunu 225 TL'ye alıp oynuyor sonra hemen takaslamaya, satmaya çalışıyor, kendi de biliyor bir oyun 225 TL etmez. Türkiye'de konsol kullanılmaz. :D

Son düzenleme:
@hayalet Benim cevabım senin yazdığına. Arkadaş için değmeyebilir belki,evet. Ama sizin yazdığınız sistemle GTA V oynamak var, bir de PS4' de oynamak var. Akıl var, mantık var. Canavar bir PC karşısında PS şansı bile yok.

180 tl tabiki de verilmez. Oyunun indirime girmesini beklemeliyiz. Ama uzun bir süre boyunca da şok indirim olmaz. %40 civarı felan olur en fazla. O yüzden biraz sabırlı olun.

180 tl tabiki de verilmez. Oyunun indirime girmesini beklemeliyiz. Ama uzun bir süre boyunca da şok indirim olmaz. %40 civarı felan olur en fazla. O yüzden biraz sabırlı olun.
Yeni oyunlarda yuksek indirim pek olmuyor anladigim kadariyla. Yeniyilda falan anca.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı