Pür dikkat bakmana gerek yok, arkadaşlarını nasıl seçiyorsun bilmiyorum ama gizli profillerin arkadaşlık isteğini mümkünse kabul etme (Tabii böyle bir olayla karşı karşıya kalmak istemiyorsanız).Hocam mesaj arkadaşımdan geldi dalgındım bastım her saniye pür dikkat monitöre bakmıyorum.
Pür dikkat bakmana gerek yok, arkadaşlarını nasıl seçiyorsun bilmiyorum ama gizli profillerin arkadaşlık isteğini mümkünse kabul etme (tabii böyle bir olayla karşı karşıya kalmak istemiyorsanız).
Sadece bu tiplere inananlara karşı biraz iğneleyici bir şekilde konuştum. Yorumları okuyup okumamam önemli değil ki.Hocam ne alaka şimdi, açıklamaları ve gelen yorumları okumadan yorum yapıyorsunuz?
Sadece bu tiplere inananlara karşı biraz iğneleyici bir şekilde konuştum. Yorumları okuyup okumamam önemli değil ki.
Sadece bu tiplere inananlara karşı biraz iğneleyici bir şekilde konuştum. Yorumları okuyup okumamam önemli değil ki.
Eleştirme kısmında haklısınız ama mesajımda gizli profillerin arkadaşlık isteğinin kabul edilmemesinden de bahsettim.Hocam birçok durum ortaya çıkabiliyor ve bazen bir insan farkına varmadan dolandırılabiliyor. Burada yapmamız gereken dolandırıcılara inananları eleştirmek değil de daha dikkatli olmaları hakkında uyarıda bulunmak ve ileride bunu yaşabilecek insanlara bilgi vermektir.
Eleştirme kısmında haklısınız ama mesajımda gizli profillerin arkadaşlık isteğinin kabul edilmemesinden de bahsettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.