Steam'den hesabınızı çalmak için gönderilen mesajlar

Hocam mesaj arkadaşımdan geldi dalgındım bastım her saniye pür dikkat monitöre bakmıyorum.
Pür dikkat bakmana gerek yok, arkadaşlarını nasıl seçiyorsun bilmiyorum ama gizli profillerin arkadaşlık isteğini mümkünse kabul etme (Tabii böyle bir olayla karşı karşıya kalmak istemiyorsanız).

Pür dikkat bakmana gerek yok, arkadaşlarını nasıl seçiyorsun bilmiyorum ama gizli profillerin arkadaşlık isteğini mümkünse kabul etme (tabii böyle bir olayla karşı karşıya kalmak istemiyorsanız).

Kuzenim kendisi, hesabını çalmışlar çalan kişi atmış bunu, yoksa önüme gelene arkadaşım demiyorum.

Sadece bu tiplere inananlara karşı biraz iğneleyici bir şekilde konuştum. Yorumları okuyup okumamam önemli değil ki.

Hocam birçok durum ortaya çıkabiliyor ve bazen bir insan farkına varmadan dolandırılabiliyor. Burada yapmamız gereken dolandırıcılara inananları eleştirmek değil de daha dikkatli olmaları hakkında uyarıda bulunmak ve ileride bunu yaşayabilecek insanlara bilgi vermektir.

Hocam birçok durum ortaya çıkabiliyor ve bazen bir insan farkına varmadan dolandırılabiliyor. Burada yapmamız gereken dolandırıcılara inananları eleştirmek değil de daha dikkatli olmaları hakkında uyarıda bulunmak ve ileride bunu yaşabilecek insanlara bilgi vermektir.
Eleştirme kısmında haklısınız ama mesajımda gizli profillerin arkadaşlık isteğinin kabul edilmemesinden de bahsettim.

Eleştirme kısmında haklısınız ama mesajımda gizli profillerin arkadaşlık isteğinin kabul edilmemesinden de bahsettim.

Evet hocam iyi ki bahsetmişsin bu konudan fakat Codfish'in arkadaşından gelen bir mesaj o yüzden anlamamış olabilir eğer yabancı veya az tanıdığı bir hesabtan gelseydi o zaman eleştirinizde haklı olurdunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı