Çözüldü Steam'den indirilen SCP Containment Breach multiplayer virüslü müdür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lostchanceee

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Steam üzerinden SCP containmnet Breach multiplayer indirdim "windows3d.exe" adında bir dosyayı VirusTotal'e attım maxsecure tarafından "trojan. Malware.300983.susgen" adında bir virüs buldu genel olarak false-positive ayırt edebilirim ancak farklı bir uygulama açıyordu game.exe adında oyunun ana programıda buydu neyse soruma geleyim false-positive midir? Diğer EXE dosyalarında hiçbir şey bulmadı.

SHA-256: d9fe5918c0fa454ec168621232d02d26f650614e5ad99327d5712ec6fe834c69

Çözüm
@lostchanceee, PirateFi olayı gibi olmaz hocam. O oyun çok yeniydi, ve zaten çıkışından yaklaşık 1 hafta sonra Kaspersky tarafından ilk tespiti geldi. En fazla 1 hafta dayanabildi yani. Bu oyun çok uzun süredir var, bir şey olmaz merak etmeyin. VirusTotal sonucu özelinde konuşursak da rahatlıkla false positive diyebiliriz.
10 yıllık değil hocam
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
mağaza sayfası bu.

Tamamdır hocam teşekkür ediyorum.

Orijinal containment Breach 10 yıldan fazladır var, multiplayer versiyonu bu gene de 4 yıl nasıl dayanacak virüslü olsa?

Pek bir fikrim yok yani hocam eskiden bu konularda açtığım konular olması lazım benim bu VirusTotal false-positive bile olsa yani korkum var bu konuya dair.

Her false-postiveden korkuyorsanız bilgisayarınızı başka birine bağışlamanızı tavsiye edebilirim ya da direkt kullanmayın nasıl olsa her şey virüslü, değil mi?

Her false-postiveden korkuyorsanız bilgisayarınızı başka birine bağışlamanızı tavsiye edebilirim ya da direkt kullanmayın nasıl olsa her şey virüslü, değil mi?
Onu demek istemedim yani nasıl desem bilemiyorum o konuya dair dediğim gibi inanılmaz derecede büyük bir travmam var bir programdan virüs yemiştim ondan hatırladığım tek uyarı dediğim uyarıydı.

Onu demek istemedim yani nasıl desem bilemiyorum o konuya dair dediğim gibi inanılmaz derecede büyük bir travmam var bir programdan virüs yemiştim ondan hatırladığım tek uyarı dediğim uyarıydı.

Tahminimce sertifikası olmadığı için false-positive veriyordur, kimse basit bir şey için yıllık 200 dolara yakın para vermek istemez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı