Steam'den ne almalıyım?

• Konuyu başlatan 249873
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.124

249873

Kilopat
200TL kadar bütçem var. Çok uzun süre oyuna para yatıramayacağım gibi duruyor.

1. ihtimal:
  • Parayı saklayıp ileride beklediğim bir Online oyunu almak. ( umarım para yeter )
  • İstediğim oyun "suicide Squad: Kill the justice League" büyük ihtimal yine param yetmez ama :D
  • Elden Ring vb souls oyunlarına da para veremeyeceğim gibi duruyor. Çok pahalılar.

2. ihtimal:
  • Ucuz 10-20TL altı güzel oyunları toplayıp kütüphane yapmak.

RDR2, Cyberpunk 2077, DL2, FIFA 22, Back 4 Blood, GTA 5, Metro Exodus, Control, AC Valhalla ve Bannerlord vb güzel bir oyun kütüphanem var. Yaklaşık olarak oynamaya hazır 200 - 220 tane oyunum var.

Son düzenleyen: Moderatör:

1. ihtimal:
  • Parayı saklayıp ileride beklediğim bir Online oyunu almak. ( umarım para yeter )
  • İstediğim oyun "suicide Squad: Kill the justice League" büyük ihtimal yine param yetmez ama :D
  • Elden Ring vb souls oyunlarına da para veremeyeceğim gibi duruyor. Çok pahalılar.

2. ihtimal:

RDR2, Cyberpunk 2077, DL2, FIFA 22, Back 4 Blood, GTA 5, Metro Exodus, Control, AC Valhalla ve Bannerlord vb güzel bir oyun kütüphanem var. Yaklaşık olarak oynamaya hazır 200 - 220 tane oyunum var.
Bence parayı saklayıp ileride oyun alma düşüncenizi kafadan çıkarın. "Birkaç gün sonra alayım" dediğim tüm oyunlar zamlandı, sonra üzülmeyin diye diyorum.

1. ihtimal:

2. ihtimal:

Stardew Valley, CoD serisi.

Bence parayı saklayıp ileride oyun alma düşüncenizi kafadan çıkarın. "Birkaç gün sonra alayım" dediğim tüm oyunlar zamlandı, sonra üzülmeyin diye diyorum.

Bende aslında böyle düşünüyorum ama 200TL ile alınabilecek düşük bütçeli oyunlar kaldı. Stardew Valley ve Cuphead falan.

Korsana kesinlikle karşıyım bu arada biliyorsunuz. İnternetsiz oyunları kesinlikle korsan ile oynamam (!)

Çok büyük beklenti de olduğum bir oyun var. O da suicide Squad: Kill the justice League. Ama PC'de bu oyunu kaldırmaz büyük ihtimal bir ihtimal GFN gelirse oynarım.

Kış indirimini kaçırmasaydınız keşke zam öncesi son indirimlerdi.

Kış indirimlerinde güzel şeyler aldım ama çok fazla düşük bütçeli oyunlara girişmemiştim. Şimdi zam haberleri görünce kafam karıştı.

Mesela AC eski serisini almayı düşünüyordum şu an 5 kuruş dahi vermem.

Stardew Valley, CoD serisi.

Stardew Valley Cuphead gibi birkaç oyun düşünüyorum.

CoD serisi içinde umarım Xbox Game Pass'e gelir.

Dostum eğer 2. ihtimali uygulamak istersen diye sana indirimlerde 10 ve 20TL'ye alabileceğin oyunların bir listesini bırakayım.
Deus Ex: Human revalition.
Hitman: Absulation.
Metro 2033 Redux.
Metro: Last Light Redux.
Batman Arkham aslyum.
Batman Arkham City.
Batman Arkham Knight.
Disco eliysum.
Tomb radier(2013)
The Witcher 3: Wild Hunt.
The Forest.
CarX Drift Racing.
Wicht it.
Dead by Daylight.
Civilization 6
Shadow fight tactics.
BioShock: İnfinite.
Borderlands 2

2. ihtimal sanki daha iyi gibi.

200TL ile alabileceğin yeni çıkan bir oyun olması imkansız. Duruyor. Malum Elden Ring vb oyunlar içinde pahalı diyorsun.

Dostum eğer 2. ihtimali uygulamak istersen diye sana indirimlerde 10 ve 20TL'ye alabileceğin oyunların bir listesini bırakayım.
Hitman: Absulation.
Metro 2033 Redux.
Metro: Last Light Redux.
Batman Arkham aslyum.
Batman Arkham City.
Batman Arkham Knight.
Disco eliysum.
Tomb radier(2013)
The Witcher 3: Wild Hunt.
The Forest.
CarX Drift Racing.
Wicht it.
Dead by Daylight.
Civilization 6
Shadow fight tactics.
BioShock: İnfinite.
Borderlands 2

Sağ olun hocam sadece 3 oyun eksik kalan hepsine sahibim onları da inceleyeceğim. :D

Civilization 6
Wicht it.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı