Steam Steam'den oyun başlatılmıyor

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba herkese.

Daha önce Fall Guys şimdi de Rocket League oyunlarında Steam'den oynaya bastığım halde tepki alamıyorum. 1 2 saniye oyuna bas simgesi çalışıyor ancak sonra otomatik kapanıyor yani oyun açılmıyor. Çözümü nedir, nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba herkese.

Daha önce Fall Guys şimdi de Rocket League oyunlarında Steam'den oynaya bastığım halde tepki alamıyorum. 1 2 saniye oyuna bas simgesi çalışıyor ancak sonra otomatik kapanıyor yani oyun açılmıyor. Çözümü nedir, nasıl çözebilirim?

Kısayoldan açmayı dene ben öyle yapmıştım.

Öncelikle oyunun dosya konumuna git, .exe dosyasından aç bakalım. Hata verecek mi bir bakalım. Aynı sorunu yaşamıştım, böyle çözdüm.
Kısa yolları da tepki vermiyor ki. Anlamadım ben bu işi. Birkaç hafta önce format atmıştım acaba onun bir etkisi mi oldu ?

@fatih murdock Kısayol değil, dediğimi yapın. Oyunun dosya kısmına gidin, .exe ile açın. Hata vermesi lazım. Dosya eksiktir muhtemelen. Aynı sorunu yaşadım ve çözdüm:

Kısayoldan başlatmayı dene ben denemiştim saçma ama olmuştu.
Kısa yolu da tepki vermiyor hocam. Bende kaspersk preimum var acaba ondan kaynaklı bir engelleme mi yapıyor tam bilemedim bende.

@fatih murdock Kısayol değil, dediğimi yapın. Oyunun dosya kısmına gidin, .exe ile açın. Hata vermesi lazım. Dosya eksiktir muhtemelen. Aynı sorunu yaşadım ve çözdüm:

Kasttedğim benimde dosya konumundakiydi. Tepki yok hocam..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı