Steam Steam'den oyun başlatılmıyor

Dosya doğrulaması yapabilir misin?
Ekran görüntüsü 2024-02-23 235457.png

Kaspersky de böyle hatalar var. Daha önce olmazdı bildiğim kadarıyla.

Bunu denediniz mi?
Onu ilk gördüğümde deneyecektim ama daha oyunu yeni indirdim sayılır. Belgeler klasöründe rocklet league yok.

Sistemde OneDrive kuruluysa bununla ilgili bir sorun olabilir. Zira OneDrive'ı kaldırdıktan sonra sorunun çözüldüğüne çok rastladık.

Konudaki uyarıyı dikkate alarak OneDrive'ı kaldırıp tekrar deneyebilirsiniz.

Sistemde OneDrive kuruluysa bununla ilgili bir sorun olabilir. Zira One Drive'ı kaldırdıktan sonra sorunun çözüldüğüne çok rastladık.

Konudaki uyarıyı dikkate alarak OneDrive'ı kaldırıp tekrar deneyebilirsiniz.

Revo ins ile bir kaldırayım. Tekrar güncellerim konuyu.

ya da tam olarak katkısı ne?

Çevrim içi depolama alanı diyebiliriz. Fotoğraflar, belgeler gibi kişisel verileri ve dosyaları depolamanıza olanak tanıyor.

Şu an halihazırda yedeklenmesi gereken dosyalar olabilir. Yukarıdaki rehber yardımıyla yedeğini alabilirsiniz.

Çevrim içi depolama alanı diyebiliriz. Fotoğraflar, belgeler gibi kişisel verileri ve dosyaları depolamanıza olanak tanıyor.

Şu an halihazırda yedeklenmesi gereken dosyalar olabilir. Yukarıdaki rehber yardımıyla yedeğini alabilirsiniz.
Hocam ne yaptıysam yine olmadı..

Yaptıklarım: oyunu doğrulamak, one drive silmek, belgelerde ki yeri silmek...

Valla hala oyun tepki vermiyor şaka gibi.. Gerçtekten yardımcı olana çok müteşekkir olacağım.

Rapor paylaşabilir misiniz? Müsait olduğum zaman ilgileneceğim.

Rapor paylaşabilir misiniz? Müsait olduğum zaman ilgileneceğim.

Hocam halletim sayılır da bu yt videosunda log dosyası 2 mb den 700kblere düşmüş. ancak bendeki log dosyası 100 mb 2mbye düştü. Bir sorun var mı acaba bu durumda ? Birde bu log dosyasını buraya atabiliyor muyum daha önce dosya eklemedimde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı