Steam'den oyun oynarken PC güç kesiyor

godushiki

Femtopat
Daha fazla  
Valorant, CS, LoL, Minecraft gibi oyunlarda güç kesmiyorken Steam'den bir oyuna girince (hepsi değil) güç kesiyor ve PC anında gidiyor. 1-2 oyunda olsa tamam da bunu çoğu oyunda yapıyor. Genelde multiplayer oyunlarda yaşıyorum bunu. Çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant, CS, LoL, Minecraft gibi oyunlarda güç kesmiyorken Steam'den bir oyuna girince (hepsi değil) güç kesiyor ve PC anında gidiyor. 1-2 oyunda olsa tamam da bunu çoğu oyunda yapıyor. Genelde multiplayer oyunlarda yaşıyorum bunu. Çözümü var mı?

Güç kesintisi PSU kaynaklı sorunlar oluyor genellikle.

Sistem özellikleri ve PSU markası nedir?

İşlemci: Ryzen 5 1400.
Ekran kartı: RX 570 tek fanlı versiyonu.
RAM: 16 GB.
PSU: 350W.
İşlemciyi Ryzen 5 5500 veya 5600X ile değiştirmeyi düşünüyorum sorunun PSU'nun 350W olmasından dolayı olduğunu düşünüyorum 500W alsam sorunu çözebilir miyim?

350W iyi beslemiş o sistemi hocam, en kısa sürede değişmenizi öneririm. 650W civarı alırsanız daha mantıklı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı