Steam'den oyun satmak

Yok yani. Hangi seçenekler var? Bilmiyorum da.
Aklına gelen her seçenek kulLanabilirsin Mesela Papara, IBAN, İninal, steam cüzdan kodu, valorant points.
Nasıl halledeceğim?

Satış yaparak güvenilir biri olduğunuzda insanlar konunuzun altına gelip güvenilir yazar başkaları görüp güvenilirmiş deyip alırlar. Başlamadan düzeltemezsiniz.

Hocam peki Steam cüzdan kodu ya da Valorant points olarak satsam nasıl TL'ye çevirebilirim?
Ve ortak hesap şeklinde birden fazla kişiye satsam sıkıntı olur mu?

Benim bildiğim çevrimdışı olarak kullanıldığında sıkıntı olmuyor. Herkes oynayabiliyor zaten internet gerektiren oyunlar olmuyor hikayeli oyunlar.

Hocam peki Steam cüzdan kodu ya da Valorant points olarak satsam nasıl TL'ye çevirebilirim?

Facebook gruplarında belli bir miktarını keserek alanlar var bunları mesela 10 TL'lik kodu 7,5 TL'ye 100 TL'lik kodu 75 TL'ye sizden satın alabilirler. Ortalama fiyatı budur genelde. Tabii bunun içinde güvenilir olmanız gerekir. Sizden hemen almazlar ancak piyasada kalmayınca size başvururlar. Sizde satarsınız oradan da bir güvenilirlik sağlarsınız. Ama tavsiyem nakit para olarak Papara vs üzerinde satış yapmanız. Sizi daha karlı bir duruma sokacaktır.

Kandırmıyorlar. Satanlar zaten ortak hesap diyor. Daha önce yapan varsa bilemem. Genelleme yapmayın lütfen.

Hocam yanlış anlamışsınız genelleme yapmıyorum sadece çoğu böyle davranıyor dikkatli olmasını söyledim çünkü genelse alıcı tek hesapl mı dediğinde satıcı evet diyor o yüzden ama yanlış bir şey dediysen kusura bakmayın.

Hocam yanlış anlamışsınız genelleme yapmıyorum sadece çoğu böyle davranıyor dikkatli olmasını söyledim çünkü genelse alıcı tek hesapl mı dediğinde satıcı evet diyor o yüzden ama yanlış bir şey dediysen kusura bakmayın.
Anladım sizi hocam. İsterseniz son zamanlarda açılan ortak hesap ilanlarına bakabilirsiniz. Hep belirtilmiş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı