Assassins Connor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 245 27 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar Mortal Kombat X silmeyi düşünüyorum ama sildikten sonra tekrar indirirsem kostümler falan durur mu?
Arkadaşlar Mortal Kombat X silmeyi düşünüyorum ama sildikten sonra tekrar indirirsem kostümler falan durur mu?
A agalarsöztnüre Hectopat Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 831 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #2 Hayır onlar buluta kayıt ediliyor. Artı 0 Eksi
E Eff Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 330 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #3 Belgelerde duruyor olması lazım ama tam emin değilim. Artı 0 Eksi
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 27 Ekim 2020 #4 Assassins Connor dedi: Arkadaşlar Mortal Kombat X silmeyi düşünüyorum ama sildikten sonra tekrar indirirsem kostümler falan durur mu? Genişletmek için tıkla... Duruyor hocam. Örneğin 1 ay önce sildiğim Witcher 3'u geri yükledim. Her şey duruyordu. Artı 0 Eksi
Assassins Connor dedi: Arkadaşlar Mortal Kombat X silmeyi düşünüyorum ama sildikten sonra tekrar indirirsem kostümler falan durur mu? Genişletmek için tıkla... Duruyor hocam. Örneğin 1 ay önce sildiğim Witcher 3'u geri yükledim. Her şey duruyordu.
Morgan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #5 Hayır oyunu Cloud üstünden Save ediyor Steam. Artı 0 Eksi
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.873 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 27 Ekim 2020 #6 Çoğu oyun saveleri Steam Cloud'a da depoluyor. Gideceğini sanmıyorum. Hem oyun ayarlarından Steam Cloud'a depolama seçeneği vardı sanırım onu tiklersen depolar Cloud'a. Artı 0 Eksi
Çoğu oyun saveleri Steam Cloud'a da depoluyor. Gideceğini sanmıyorum. Hem oyun ayarlarından Steam Cloud'a depolama seçeneği vardı sanırım onu tiklersen depolar Cloud'a.
KaanRobert Decapat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 475 Çözümler 1 Yer United States, New York City, Staten Island Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #7 Assassins Connor dedi: Arkadaşlar Mortal Kombat X silmeyi düşünüyorum ama sildikten sonra tekrar indirirsem kostümler falan durur mu? Genişletmek için tıkla... Dosyalar kısmına girip ordan save dosyalarını silmezsen bir şey olmaz. Artı 0 Eksi
Assassins Connor dedi: Arkadaşlar Mortal Kombat X silmeyi düşünüyorum ama sildikten sonra tekrar indirirsem kostümler falan durur mu? Genişletmek için tıkla... Dosyalar kısmına girip ordan save dosyalarını silmezsen bir şey olmaz.
Razer Hyundai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 1.418 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Ekim 2020 #8 Cloud desteği varsa otomatikman kayıt ediliyor, yoksa kendin yedek alman lazım. Artı 0 Eksi
A agalarsöztnüre Hectopat Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 831 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #9 KaanRobert dedi: Dosyalar kısmına girip oradan Save dosyalarını silmezsen bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Hayır öyle bir şey yok silse bile onlar gene buluta. Oradaki dosyaları değiştirmemesi gerek silse geri yüklenir. Artı 0 Eksi
KaanRobert dedi: Dosyalar kısmına girip oradan Save dosyalarını silmezsen bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Hayır öyle bir şey yok silse bile onlar gene buluta. Oradaki dosyaları değiştirmemesi gerek silse geri yüklenir.
FDR Centipat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 222 Çözümler 1 8 Ocak 2022 #10 Assassins Connor dedi: Arkadaşlar Mortal Kombat X silmeyi düşünüyorum ama sildikten sonra tekrar indirirsem kostümler falan durur mu? Genişletmek için tıkla... aga bilmiyorum ben payday oynuyorum save gidermi geri ykleynce blm pc format attım Artı 0 Eksi
Assassins Connor dedi: Arkadaşlar Mortal Kombat X silmeyi düşünüyorum ama sildikten sonra tekrar indirirsem kostümler falan durur mu? Genişletmek için tıkla... aga bilmiyorum ben payday oynuyorum save gidermi geri ykleynce blm pc format attım