Steam'den PUGB indirme

neymar0766

Kilopat
Daha fazla  
Steam'den PUGB satın aldım. Kütüphaneye PUGB, PUGB Experimental ve PUGB Test Server geldi.
Yakın çevre ile server oluşturup oynamayacağım. Tek başıma olarak online oynayacağım. Sadece PUGB'yi indirsem oyun açılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu indirdim. İlk defa çalıştırmak için hazırlanıyor bölümündeyken mavi ekran verdi. Bilgisayarı yeniden açıp steam'e girdim. Oyunun sağ tıklamasında oyunu yükle yazıyor. Oyunun dosyaları var. Yeniden indirmeden dosyaları tanıtıp oyunu nasıl açabilirim?

İ7 4500U
8 GB RAM
Nvidia 740M
Wİndows 10 1903 64 Bit

Oyunu indirdim. İlk defa çalıştırmak için hazırlanıyor bölümündeyken mavi ekran verdi. Bilgisayarı yeniden açıp steam'e girdim. Oyunun sağ tıklamasında oyunu yükle yazıyor. Oyunun dosyaları var. Yeniden indirmeden dosyaları tanıtıp oyunu nasıl açabilirim?

İ7 4500U
8 GB RAM
Nvidia 740M
Wİndows 10 1903 64 Bit
Kardeşim o sistemle o oyunu oynamak işkence gibi olacaktır.Şahsen iade edip pubg lite yonel derim.Tabiki önemli olan senin düşüncen.

Kardeşim o sistemle o oyunu oynamak işkence gibi olacaktır.Şahsen iade edip pubg lite yonel derim.Tabiki önemli olan senin düşüncen.
Hatırladığım kadarıyla minimum sistem gereksinimlerini tutuyor. FPS'ci değilim, kasmasın yeter.
Pc eski. Para olduğunda (Ne zaman belli değil) yeni sistem alacağım asıl o sistemle oynarım.
Sorunun çözümünü biliyor musun?

Şöyle bir çözüm var ben uyguladım ve başarılı oldu.

Çözümü ise çok kolaydır.(cs:go üzerinden örnekleyeceğim.Bütün Oyunlarda Olur)
1:cs:go nun yüklü olduğu yeri bulun
2:steama gelip cs:go yu yükleme tuşuna basın
3:yüklerken oyun neredeyse o klasörü seçin
4: biraz bekleyin daha sonra oyun kütüphanenize eklenecektir

Alıntı

Şöyle bir çözüm var ben uyguladım ve başarılı oldu.

Çözümü ise çok kolaydır.(cs:go üzerinden örnekleyeceğim.Bütün Oyunlarda Olur)
1:cs:go nun yüklü olduğu yeri bulun
2:steama gelip cs:go yu yükleme tuşuna basın
3:yüklerken oyun neredeyse o klasörü seçin
4: biraz bekleyin daha sonra oyun kütüphanenize eklenecektir

Alıntı
Mesajı zor anlasam da uyguladım işe yaradı fakat oyun ilk kez açılırken işlemler sırasında "Kernel Security Check Failure" mavi ekran verdi. Oyunu indirdikten sonra da mavi ekran hatası vermişti.
Oyunun açılmaması, Microsoft'un sitesinden güncel "vc_redist 2017" in kurulmasıyla çözüldü.
Laptop normalde HD çözünürlükteydi. Ekran bozulunca söktüm. Full HD Çözünürlükteki TV'yi kullanıyorum. Oyun en düşük grafikte bile kasıyor. Oyun içi çözünürlük ayarını bulamadım. Çözünürlüğü nereden düşürürüm?
Mesajı zor anlasam da uyguladım işe yaradı fakat oyun ilk kez açılırken işlemler sırasında "Kernel Security Check Failure" mavi ekran verdi. Oyunu indirdikten sonra da mavi ekran hatası vermişti.

Oyunun açılmaması, Microsoft'un sitesinden güncel "vc_redist 2017" in kurulmasıyla çözüldü.
Laptop normalde HD çözünürlükteydi. Ekran bozulunca söktüm. Full HD Çözünürlükteki TV'yi kullanıyorum. Oyun en düşük grafikte bile kasıyor. Oyun içi çözünürlük ayarını bulamadım. Çözünürlüğü nereden düşürürüm?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı