Steam'den RDR 2 almak vs birden fazla oyun almak

Huistle

Hectopat
Aklımda iki seçenek var. Sadece RDR2 almak ya da onun yerine daha fazla farklı çeşitte oyun almak. Siz olsanız hangisini yapardınız? Bana hangisini önerirsiniz?

Oyunlara bağlı hocam. Oyunlar ortalama kalitenin üstünde ise RDR2 yerine tercih edilebilir. Fakat oynanış süresinin uzunluğu vs. ile de RDR2 de tercih edilebilir. Aklınızdakiler oyunlar nelerdir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-10-28-15-26-04-602_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_2023-10-28-15-26-04-602_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 268
Korsan oyun kurmayı bilmiyorum. Eğer onlinesi önemli değilse itemsatış gibi yerlerden online kapalı alınır mı?

Korsan oyun kurmayı bilmiyorum. Eğer onlinesi önemli değilse itemsatış gibi yerlerden online kapalı alınır mı?
Fiyatına bağlı hocam ama korsan oyun kurmak zor değil aslında kendiniz de yapabilirsiniz. Dodi gibi yerlerden Qbittorrent ile halledersiniz. Dodi güvenilirdir ama ben sorumluluk kabul etmem ona göre :D. Itemsatis gibi siteleri hiç kullanmadım, ucuzsa düşünülebilir. Paylaşımlı hesap veriliyor zaten. Aynı anda bir sürü kişi çevrimdışı olarak oynuyor.

Fiyatına bağlı hocam ama korsan oyun kurmak zor değil aslında kendiniz de yapabilirsiniz. Dodi gibi yerlerden Qbittorrent ile halledersiniz. Dodi güvenilirdir ama ben sorumluluk kabul etmem ona göre :D. Itemsatis gibi siteleri hiç kullanmadım, ucuzsa düşünülebilir. Paylaşımlı hesap veriliyor zaten. Aynı anda bir sürü kişi çevrimdışı olarak oynuyor.
Evet o hesaplardan bahsediyordum. Onlar sorunsuz ise tercih edilebilir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı