Çözüldü Steam'den satın alınmış Diablo 4'e Battle.net'ten DLC alınırsa hesaba gelir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Isavolo

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, Diablo 4'ü Steam hesabımdan satın aldım oynuyorum lakin DLC dolar kuru olduğundan çok daha pahalıya denk geliyor. Battle.net'ten DLC'yi daha ucuza alabiliyorum. DLC'yi Battle netten alırsam Diablo hesabıma gelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, Diablo 4'ü Steam hesabımdan satın aldım oynuyorum lakin DLC dolar kuru olduğundan çok daha pahalıya denk geliyor. Battle.net'ten DLC'yi daha ucuza alabiliyorum. DLC'yi Battle netten alırsam Diablo hesabıma gelir mi?

Oyuna sahip olmadan DLC'yi alamazsın ki?

Oyuna sahip olmadan DLC'yi alamazsın ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Saçma Steam sapan işler. 40 dolar DLC. Battle de oyun +DLC 1300 bu kadar fark olmaz. Şimdi gidip oyunu komple satın alacağım. Steam da indirimde bile oyun pahaliyiydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı