Tek tıkla Steam Guard olmadan daha öce giriş yaptığımız bir hesaba giriş yapabiliyoruz yani doğru mu anladım? Yoksa Steam Guard aktif olan hesapta yine de istiyor mu?
Eğer böyle ise nasıl yapıyoruz?Tek tıkla Steam Guard olmadan daha öce giriş yaptığımız bir hesaba giriş yapabiliyoruz yani doğru mu anladım? Yoksa Steam Guard aktif olan hesapta yine de istiyor mu?
Eğer böyle ise nasıl yapıyoruz?
Keşke bilen birisi cevaplasa. Telefonda aynı özelliği yapabiliyorum Beta olduğu için ama bilgisayarda göremedim.Steam betaya katılıp hesap değiştireceğiz galiba dostum bende ilk defa duydum.
Ben yeni farkettim.Bu özellik geleli kaç hafta oldu.
Hayır bir zararı yok. Ben görmedim açıkçası bayağıdır beta kullanıyorum.Allah'ım sana şükürler olsun yarabbim sonunda gece istediğim zaman CS girebileceğim.
Bu betanın zararı var mı? Oyun alma falan.
Guard istemiyor.Tek tıkla Steam Guard olmadan daha öce giriş yaptığımız bir hesaba giriş yapabiliyoruz yani doğru mu anladım? Yoksa Steam Guard aktif olan hesapta yine de istiyor mu?
Evet. Aktif ettiğin yerden ''Hiçbir betaya katılma'' dersen çıkmış oluyorsun.Betaya kayıt olup daha sonra çıkmak istersek çıkabilir miyiz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.