Steam'e virüs girebilir mi?

Evet bulaşır. Örnekleri çok oldu. Sahte linklerle tarayıcısından hesapları boşalan, sistemlerde reklamlar çıkan, hesabı çalışananlar oldu.
Her zaman dediğim gibi internete bağlandığın an zararlıya açıksın demektir.

Uygulamasından pek mümkün olacağını sanmıyorum ama söylediğim gibi 1 2 harf değiştirip Steam'a giriyormuş gibi olabilir.

Öncelikle sakin olun. Büyük bir ağ saldırısı altında gibi yazıyorsunuz. Malwarebytes ve Kaspersky Security Could ile taratın. Eğer sorun teşkil edecek bir şey çıkmadıysa güvendesinizdir. Eğer Crack vs sitelere girmezseniz sıkıntı olmaz. Abartı şekilde dikkatli kullanmak saçmalıktan başka bir şey değildir. Hangi sitelere girdiğinizi biliyorsanız problem olmaz. Steam gayet güvenli bir platformdur. Hesabınız ile ilgili bir sorun olsa dahi (çok düşük bir ihtimal) Steam'a yazarsanız hesabınızı alabilirsiniz.

Uygulamaya? Nasıl olmuş acaba?
Zararlılarla her şey mümkün Oyundan bağlantı atarlar, indirirsin, açarsın hop sahte steam sayfandan giriş yaparsın almış olurlar bu kadar basit.

Steam uygulamasının içine virüs gizledikleri vb. şeyler oldu mu? Misal mağazaya tıkladığımızda bir şey indirme gibi.
Diyoruz ya taraycıısına giriyor daha ne istiyorsun, oyuna girse ne farkedecek? Mağaza dediğin zaten tarayıcı oluyor bunun farkında değilsiniz heralde?

Diyoruz ya taraycısına giriyor daha ne istiyorsun, oyuna girse ne farkedecek? Mağaza dediğin zaten tarayıcı oluyor bunun farkında değilsiniz heralde?

Yanlış anladınız galiba, ben buradan bahsediyorum. Oyun içindeki veya Chrome benzeri tarayıcılardan değil. ''Uygulamanın içine'' dedim farkındaysanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…