By.Scout
Kilopat
Gelecektir muhtemelen.Dolar mâlum uçuyor peki Steam'e zam gelecek diye haberler ortada dönüyor. Sizce Steam'e zam gelir mi?
Gelecektir muhtemelen.Dolar mâlum uçuyor peki Steam'e zam gelecek diye haberler ortada dönüyor. Sizce Steam'e zam gelir mi?
Oyun oynayacak bilgisayarım yok ama oyunları depoluyorum ne olur ne olmaz diye.Kesinlikle geleceğini düşünüyorum. Ve gelirse ülkede orjinal oyun oynayan kişi sayısı yok gibi bir şey olur herhalde.
Umarım bir gün olur hocam.Oyun oynayacak bilgisayarım yok ama oyunları depoluyorum ne olur ne olmaz diye.
Steam neyi zararına satıyor?
Valve, kar amacı güden bir kuruluş olduğu için kar etmek için gerekirse sabitlediği kuru değiştirebilir. Ki değiştirmesi yakındır.
Steam oyun satmaz, oyun yapımcısı belirli bir tutar komisyon öder sadece. Zararına satma gibi bir durum yok. Firmanın geliri az olur orası başka.Steam oyun mu satıyor yoksa sadece oyun yapımcılarının yaptığı oyunları kullanıcılara sunulmasını mı sağlıyor? Valve gibi Steam firmalarını hariç tutarak söylüyorum.
Steam oyun satmaz, oyun yapımcısı belirli bir tutar komisyon öder sadece. Zararına satma gibi bir durum yok. Firmanın geliri az olur orası başka.
Bence de gelir gibi gelmeden ne alabilsek kâr zannımcaDolar mâlum uçuyor peki Steam'e zam gelecek diye haberler ortada dönüyor. Sizce Steam'e zam gelir mi?
Dolar mâlum uçuyor peki Steam'e zam gelecek diye haberler ortada dönüyor. Sizce Steam'e zam gelir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.