Steam'in bugları nasıl düzeltilir?

Clemente

Hectopat
Yer
Glunmar köyünden
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.
Steam uzun zamandır bazen Bug'a giriyor. Arkadaşlar ve sohbetler kısmına tıklayamıyorum, arkadaşlarımın profilinde ki "ileti gönder" butonuna tıklıyorum ama sonuç vermiyor, listede ki oyunlara tıklıyorum hiçbir şey olmuyor. Geçenlerde Steam'i silip yükledim, ilk birkaç gün bunları yaşamadım ama bugün yine yaşamaya başladım. Neden olabilir bu sorun?
Steam'den çıkış yapıp girdiğimde düzeliyor fakat Steam çok yavaş açılıyor, her Bug'da çıkış yapıp girmek mi zorundayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.
Steam uzun zamandır bazen Bug'a giriyor. Arkadaşlar ve sohbetler kısmına tıklayamıyorum, arkadaşlarımın profilinde ki "ileti gönder" butonuna tıklıyorum ama sonuç vermiyor, listede ki oyunlara tıklıyorum hiçbir şey olmuyor. Geçenlerde Steam'i silip yükledim, ilk birkaç gün bunları yaşamadım ama bugün yine yaşamaya başladım. Neden olabilir bu sorun?
Steam'den çıkış yapıp girdiğimde düzeliyor fakat Steam çok yavaş açılıyor, her Bug'da çıkış yapıp girmek mi zorundayım?

Bende de var. Evet tek çözüm Steam'i kapatıp yeniden açmak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı