Yanlış anlamışsınız. Warface veya Steam'in Nitro dağıttığı yok. Bu bir perk. Discord Nitro'su olanlar Discord hesabını bağlayarak bu perk'e sahip olabilir.
Yanlış anlamışsınız. Warface veya Steam'in Nitro dağıttığı yok. Bu bir perm. Discord Nitro'su olanlar Discord hesabını bağlayarak bu perm'e sahip olabilir.
Yanlış bilgilendirme. Kendim de Warface oynuyorum. Discord Nitro'ya sahip olanlar Discord Nitro banner'ını kazanıyor. Kim bilir, eğer Discord ile bi' anlaşmaları varsa belki de ilerleyen günlerde gelebilir. Ama şu anda böyle bir mevzu söz konusu değil.
Yanlış bilgilendirme. Kendim de Warface oynuyorum. Discord Nitro'ya sahip olanlar Discord Nitro banner'ını kazanıyor. Kim bilir, eğer Discord ile bi' anlaşmaları varsa belki de ilerleyen günlerde gelebilir. Ama şu anda böyle bir mevzu söz konusu değil.
Dostum inatla uzatıyorsun. Bu gerçek değil. Warface veya Steam'in Discord Nitro dağıttıkları falan yok. Bu da bu konuya son cevabım. İyi günler.
(Ayrıca konu 25 Temmuz 2019'da atılmış.)
Dostum inatla uzatıyorsun. Bu gerçek değil. Warface veya Steam'in Discord Nitro dağıttıkları falan yok. Bu da bu konuya son cevabım. İyi günler.
(Ayrıca konu 25 Temmuz 2019'da atılmış.) Eki Görüntüle 1144144