ATX Hectopat Katılım 9 Ağustos 2017 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar merhaba SteamOS'da istediğim uygulamaları kullanabiliyor muyum? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2020
ust Centipat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 86 Yer Karşıyaka 11 Haziran 2020 #2 Kullanmadım ama linux tabanlı ve APT kullandığı için linuxde apt-get install diyebildiğin hemen her şeyi kurabiliyorsundur diye tahmin ediyorum. Hatta bu haftasonu bir kurup deneyeyim merak ettim. Artı 0 Eksi
Kullanmadım ama linux tabanlı ve APT kullandığı için linuxde apt-get install diyebildiğin hemen her şeyi kurabiliyorsundur diye tahmin ediyorum. Hatta bu haftasonu bir kurup deneyeyim merak ettim.
detista Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.284 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 12 Haziran 2020 #3 ATX dedi: Arkadaşlar merhaba SteamOS'da istediğim uygulamaları kullanabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... SteamOS aslında bir GNU/Linux dağıtımı olduğu için GNU/Linux için var olan bütün programları kurabilirsiniz. Artı 0 Eksi
ATX dedi: Arkadaşlar merhaba SteamOS'da istediğim uygulamaları kullanabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... SteamOS aslında bir GNU/Linux dağıtımı olduğu için GNU/Linux için var olan bütün programları kurabilirsiniz.
Focal Fossa Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 885 Makaleler 3 Çözümler 6 16 Haziran 2020 #4 Protondb eklentisi ile kütüphanendeki birçok oyunu oynayabilirsin. Online oyunlarda ban riski oluyor sanırım. Offline oyunlarda sıkıntısız oynatır. Artı 0 Eksi
Protondb eklentisi ile kütüphanendeki birçok oyunu oynayabilirsin. Online oyunlarda ban riski oluyor sanırım. Offline oyunlarda sıkıntısız oynatır.