hala hata alıyorumYukaridaki cözüm de sorunu cözmeyecek olursa; Steam dosyasindan Steam.exe ve Steamapps dosyasi haric her seyi silin. Yüklü olan oyunlarin silinmemesi icin bu önemli. Bu islemden sonra Steam.exe'ye tiklayin ve Steam'i tekrar kurun.
hala hata alıyorumYukaridaki cözüm de sorunu cözmeyecek olursa; Steam dosyasindan Steam.exe ve Steamapps dosyasi haric her seyi silin. Yüklü olan oyunlarin silinmemesi icin bu önemli. Bu islemden sonra Steam.exe'ye tiklayin ve Steam'i tekrar kurun.
İşe yarayacağını bilsem dosyayı kendi sistemimden atarım, ama emin de değilim.
Steam'in dosya konumuna atacağımız için çok sorun teşkil edeceğini sanmıyorum ama son çare olarak denemekte fayda var. Konu sahibi önce güvenli modu denesin.Sorunu bu sekilde cözenler de var. Benim de aklima gelmedi degil, fakat DLL dosyasi paylasirken neye dikkat etmem gerektigini bilmedigim icin tavsiye etmek istemedim.
win10 pro kullanıyosan olabilir o çözüm bi yerde yazıyoduSteam'in dosya konumuna atacağımız için çok sorun teşkil edeceğini sanmıyorum ama son çare olarak denemekte fayda var. Konu sahibi önce güvenli modu denesin.
steam.exe ve diğer dosya dışında hepsini sildim kurdu sonra tekrar açıldı hizmetlerden açınca otomatiğe alamıyorumHizmetlerden actiginizda ne hata veriyor? Güvenli modda neyi denediniz de hata vermedi? Sorununuzu biraz daha detayli anlatin lütfen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.