steamui.dll hatası

O zaman sunu deneyelim. Bilgisayari güvenli modda baslatin ve tekrar yukaridaki islemi uygulayin.

İşe yarayacağını bilsem dosyayı kendi sistemimden atarım, ama emin de değilim.

Sorunu bu sekilde cözenler de var. Benim de aklima gelmedi degil, fakat DLL dosyasi paylasirken neye dikkat etmem gerektigini bilmedigim icin tavsiye etmek istemedim.

Sorunu bu sekilde cözenler de var. Benim de aklima gelmedi degil, fakat DLL dosyasi paylasirken neye dikkat etmem gerektigini bilmedigim icin tavsiye etmek istemedim.
Steam'in dosya konumuna atacağımız için çok sorun teşkil edeceğini sanmıyorum ama son çare olarak denemekte fayda var. Konu sahibi önce güvenli modu denesin.

hizmetlerden açmaya çalıştığımda hata veriyor otomatiğe aldım başlat dedim ama açılmadı?
güvenli modda dendim vermdi hata ama nasıl yapıcaz
Steam'in dosya konumuna atacağımız için çok sorun teşkil edeceğini sanmıyorum ama son çare olarak denemekte fayda var. Konu sahibi önce güvenli modu denesin.
win10 pro kullanıyosan olabilir o çözüm bi yerde yazıyodu

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı