Bu islemi simdi güvenli modda mi yaptiniz? Hizmetlerden neyi acmaya calistiginizi anlayamadim.
Neyi hizmetlerden açmaya çalışıyorsun ki? Açıldı mı Steam? Anlamadım demek istediğini.
Elle olarak seçili olması lazım zaten Steam Client service hizmetinin. Sen elleme ona. Steam açıkken o hizmet çalışmıyor olarak mı gözüküyor?
Mantıken Steam çalışırken hizmetin çalışıyor olarak gösterilmesi lazım. Normal modda açınca yine DLL hatası mı alıyorsun?
Steam Client Service'in devre disi olma sorunu Steam'de bilinen bir şey sanirim. Arastirmalarima göre bu sorunu yasayan baska kullanicilar da mevcut. Sizinle su an bahsi gecen dosyayi paylassak bile, Steam Client Service devre disi oldugu sürece ayni sorunu yasamaniz muhtemel.
Bana kalirsa oyunlarin yedegini alin ve Steam'i silip tekrar yükleyin derim. Tabii baska bir fikri olan varsa onlarin cözümünü de deneyebiliriz.
Oyunlarin yedegini almak için; Steam Yedekleme Özelliğini Kullanmak - Steam Support
Steam Bulut destegi olmayan oyunlarin kayit dosyalarini yedeklemeyi unutmayin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.