ibos.ben
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RAM G Skill RipjawsV 16GB (2X8) DDR4-3600Mhz CL18
Ekran kartı Sapphire Rx570 8Gb
Anakart B450M-A PRO MAX
İşlemci AMD Ryzen 5 3500X 3.6 GHz
- Meslek
- Stajyer
Arkadaşlar birazdan Vatan Bilgisayar'dan klavye almaya gideceğim ama 2-3 tane klavye arasında kaldım. Yardımcı olabilir misiniz hangisi daha iyi ve kullanıma daha rahat diye. (Maalesef ki biliyorum, vatan biraz pahalı ve pek iyi klavye yok ama babamın zoruyla mecburen oradan alıyorum
).
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
STEELSERIES APEX 3 TKL TÜRKÇE RGB GAMING KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
STEELSERIES APEX 3 TKL TÜRKÇE RGB GAMING KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INCA IKG-439 EMPOUSA RED SWITCH FULL RGB SOFTWARE MEKANİK KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INCA IKG-439 EMPOUSA RED SWITCH FULL RGB SOFTWARE MEKANİK KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER ORNATA V3 X TURKÇE KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER ORNATA V3 X TURKÇE KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Son düzenleyen: Moderatör: