SteelSeries Aerox 5 Wireless alınır mı?

Bütçe
5000
Anlama problemin var sanırım, geçmiş olsun. Önce bir doktora görün çünkü buradan anlatarak geçmez gibi duruyor.

Bana göre değil ya Logitech SteelSeries markalarını daha çok seviyorum onlardan Wireless önereceğin var mı elim 19 cm 20 cm gibi.
Vallaha logitech bu markalardan daha kötü haberin olsun. 5-6 yıldır logitech kullanan biri olarak söylüyorum.

İlaki logitech istiyorsan G Pro X var oda parasını hiç hak etmiyor. Çok daha güzel alternatifleri var ama onlarda senin istediğin markalar değil.
Anlama problemin var sanırım, geçmiş olsun. Önce bir doktora görün çünkü buradan anlatarak geçmez gibi duruyor.
Eyw.

Masaya koyup ölçtüm 17 18 cm.

Bana göre değil ya Logitech SteelSeries markalarını daha çok seviyorum onlardan Wireless önereceğin var mı elim 19 cm 20 cm gibi.
İyi bir mouse almak istiyorsan marka takıntısını geç, yukarıda bir arkadaş atmış Lamzu onu alabilirsin ama el ölçülerine göre şu mouseyi de alabilirsin.
İlla marka dersen Razer Deathadder V3 Pro da güzel mouse onu da alabilirsin.

Aero 5 Wireless çok beğendim.

Aero 5 Wireless çok beğendim.
Kötü bir mouse değil, parasına göre biraz aşağıda kalıyor sadece, bir de biraz ağır FPS oyunları için. Ama hoşuna gittiyse al gitsin, işin bu kısmı da önemsiz değil neticede.

Kötü bir mouse değil, parasına göre biraz aşağıda kalıyor sadece, bir de biraz ağır FPS oyunları için. Ama hoşuna gittiyse al gitsin, işin bu kısmı da önemsiz değil neticede.

Pix art PAW3950 mouse istiyorum kablosuz FPS tabanlı Wireless çok hafif olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…