SteelSeries Aerox 5 Wireless alınır mı?

Bütçe
5000
Türkiye satılıyor mu?

Metre az olmaz mı?🧐
Metrenin amacı 1 cm'den başlayıp şeritin boyutuna göre 3-5 artık kaç metreyse oraya kadar boyutu olan cisimleri ölçmeye yarıyor, yani arkadaşın eli de bu ölçüler içindeyse ki muhtemelen öyledir metreyle de ölçülür doğal olarak. İlla elini ölçmek için elinin boyutlarında bir cetvel mi alması gerekiyor ki bu durumda da elinin boyutunu bildiği için o boyutlarda bir cetvel alması da absürt olurdu.

SteelSeries Aerox 5 Wireless alınır mı? Acaba ilk bilgisayarı aldım da. Razer DeathAdder V3 aldım. Pişman oldum duramadan aygıt algılanmadı hatası almaya başladım, çözümü buldum yine aynısı oldu. Bende SteelSeries Aerox 5 Wireless almaya karar verdim, sizce alınır mı? FPS tabanlı oyunlar oynuyorum, Sniper oynuyorum. Elim büyük, palm grip kullanıyorum. Başka modeller önerebilirsiniz.
Wraith Esports'tan Waizowl ogm V2 Pro öneririm, iyzico ile alınırsa daha uyguna gelir

Metrenin amacı 1 cm'den başlayıp şeritin boyutuna göre 3-5 artık kaç metreyse oraya kadar boyutu olan cisimleri ölçmeye yarıyor, yani arkadaşın eli de bu ölçüler içindeyse ki muhtemelen öyledir metreyle de ölçülür doğal olarak. İlla elini ölçmek için elinin boyutlarında bir cetvel mi alması gerekiyor ki bu durumda da elinin boyutunu bildiği için o boyutlarda bir cetvel alması da absürt olurdu.
Bu gerçekten inanılmaz bir bilgi teşekkür ederim. Bilmiyordum öğrenmiş oldum. Boyumu falan KM cinsinden hesaplıyordum ben.😔

Bu gerçekten inanılmaz bir bilgi teşekkür ederim. Bilmiyordum öğrenmiş oldum. Boyumu falan KM cinsinden hesaplıyordum ben.😔
İyi de arkadaş elim 0.18m veya 0.018 km dememiş ki, metreden kasitin metal şerit metre olduğunu herkes anlıyor zaten ki üstünde cm cinsinden veriler de var. İnşaat ustası 3-5 cm bir şey ölçecek diye cebinde mezura mı taşıyor mesela:) Neyse daha çok şey öğrenirsin kardeşim merak etme hayat bu.

İyi de arkadaş elim 0.18m veya 0.018 km dememiş ki, metreden kasitin metal şerit metre olduğunu herkes anlıyor zaten ki üstünde CM cinsinden veriler de var. İnşaat ustası 3-5 cm bir şey ölçecek diye cebinde mezura mı taşıyor mesela:) neyse daha çok şey öğrenirsin kardeşim merak etme hayat bu.

Dostlar benim mesaja bakabiliri misiniz hangi mouse almalıyım elim 19 cm 20 cm arası PixArt paw 3950 sensörlü mouse öneriniz var mı?

İyi de arkadaş elim 0.18m veya 0.018 km dememiş ki, metreden kasitin metal şerit metre olduğunu herkes anlıyor zaten ki üstünde cm cinsinden veriler de var. İnşaat ustası 3-5 cm bir şey ölçecek diye cebinde mezura mı taşıyor mesela:) Neyse daha çok şey öğrenirsin kardeşim merak etme hayat bu.
Hocam çok güzel bir yere parmak bastınız sizi tebrik ediyorum. 🤝Bunlar işte hep bunlar sorgulanacak sorular. 🤔 Kimse düşünmüyor bunları millet hep alışmış CM veya Metre demeye aslında düşünülüp kafa yorulması gereken şeyler 0.0018 km desekte yanlış olmaz. Ben boyuma 0,178 km destekte insanların 178 cm olduğunu veya 17800 mm olması gerektiğini anlamalı bence.

Dostlar benim mesaja bakabiliri misiniz hangi mouse almalıyım elim 19 cm 20 cm arası PixArt paw 3950 sensörlü mouse öneriniz var mı?

Bunu niye beğenmedin?

Hocam çok güzel bir yere parmak bastınız sizi tebrik ediyorum. 🤝bunlar işte hep bunlar sorgulanacak sorular. 🤔 kimse düşünmüyor bunları millet hep alışmış CM veya metre demeye aslında düşünülüp kafa yorulması gereken şeyler 0.0018 km desekte yanlış olmaz. Ben boyuma 0,178 km destekte insanların 178 cm olduğunu veya 17800 mm olması gerektiğini anlamalı bence.

Bunu niye beğenmedin?

Bana göre değil ya Logitech SteelSeries markalarını daha çok seviyorum onlardan Wireless önereceğin var mı elim 19 cm 20 cm gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı