SteelSeries Aerox 5 Wireless alınır mı?

Bütçe
5000
Hocam çok güzel bir yere parmak bastınız sizi tebrik ediyorum. 🤝Bunlar işte hep bunlar sorgulanacak sorular. 🤔 Kimse düşünmüyor bunları millet hep alışmış CM veya Metre demeye aslında düşünülüp kafa yorulması gereken şeyler 0.0018 km desekte yanlış olmaz. Ben boyuma 0,178 km destekte insanların 178 cm olduğunu veya 17800 mm olması gerektiğini anlamalı bence.

Bunu niye beğenmedin?
Anlama problemin var sanırım, geçmiş olsun. Önce bir doktora görün çünkü buradan anlatarak geçmez gibi duruyor.

Bana göre değil ya Logitech SteelSeries markalarını daha çok seviyorum onlardan Wireless önereceğin var mı elim 19 cm 20 cm gibi.
Vallaha logitech bu markalardan daha kötü haberin olsun. 5-6 yıldır logitech kullanan biri olarak söylüyorum.

İlaki logitech istiyorsan G Pro X var oda parasını hiç hak etmiyor. Çok daha güzel alternatifleri var ama onlarda senin istediğin markalar değil.
Anlama problemin var sanırım, geçmiş olsun. Önce bir doktora görün çünkü buradan anlatarak geçmez gibi duruyor.
Eyw.🥺

Vallaha Logitech bu markalardan daha kötü haberin olsun. 5-6 yıldır Logitech kullanan biri olarak söylüyorum.

İlaki Logitech istiyorsan G PRO X var oda parasını hiç hak etmiyor. Çok daha güzel alternatifleri var ama onlarda senin istediğin markalar değil.

Eyvallah.🥺

Masaya koyup ölçtüm 17 18 cm.

Bana göre değil ya Logitech SteelSeries markalarını daha çok seviyorum onlardan Wireless önereceğin var mı elim 19 cm 20 cm gibi.
İyi bir mouse almak istiyorsan marka takıntısını geç, yukarıda bir arkadaş atmış Lamzu onu alabilirsin ama el ölçülerine göre şu mouseyi de alabilirsin.
İlla marka dersen Razer Deathadder V3 Pro da güzel mouse onu da alabilirsin.

İyi bir mouse almak istiyorsan marka takıntısını geç, yukarıda bir arkadaş atmış Lamzu onu alabilirsin ama el ölçülerine göre şu fareyi de alabilirsin.
İlla marka dersen Razer DeathAdder V3 Pro da güzel mouse onu da alabilirsin.

Aero 5 Wireless çok beğendim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı