SteelSeries Aerox 5 Wireless alınır mı?

Bütçe
4500

Nertype00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci:13th Gen Intel(R) Core(TM) i7-13700K 3.40 GHz
RAM:2x16 GB 5600 MHz
64 bit işletim sistemi
Ekran Kartı:MSI RTX 4070 Gaming X Trio 12G 192 Bit 12 GB
Anakart:Asus Prime Z790M-Plus
Merhaba, ben uzun süredir Logitech G502 Hero kullanıyorum fakat artık durumu kötü olduğu için değiştirmeye karar verdim. Mouse dışında tüm ekipmanlarım SteelSeries olduğu için fareyi da SteelSeries almak istiyorum. Sizce Aerox 5 iyi bir tercih mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben uzun süredir Logitech G502 Hero kullanıyorum fakat artık durumu kötü olduğu için değiştirmeye karar verdim. Mouse dışında tüm ekipmanlarım SteelSeries olduğu için fareyi da SteelSeries almak istiyorum. Sizce Aerox 5 iyi bir tercih mi?
onun yerine mouse tutuş şeklinize göre scyrox v8 veya v6 alın 8k hz desteği var kablosuz şarjı uzun gidiyor 36 gram vs vs kendimde kullanıyorum kime sorsam da kim kullanıyorsa da çok memnun linkini de istersen bırakırım.

Onun yerine mouse tutuş şeklinize göre Scyrox V8 veya V6 alın 8K Hz desteği var kablosuz şarjı uzun gidiyor 36 gram vs. Kendimde kullanıyorum kime sorsam da kim kullanıyorsa da çok memnun linkini de istersen bırakırım.

Hocam tüm ürünlerim SteelSeries olduğu için Aerox 5 düşünüyordum ekosistem için. Çok bir fark var mı 1000Hz ile 8000Hz arasında bir de pil ömrü bakımından nasıl bir fark var.

Hocam tüm ürünlerim SteelSeries olduğu için Aerox 5 düşünüyordum ekosistem için. Çok bir fark var mı 1000Hz ile 8000Hz arasında bir de pil ömrü bakımından nasıl bir fark var.
şöyle söyliyim 8000hz ile arasında hissedebileceğiniz bir fark var pil ömrü de ortalama 2 hafta gidiyor aldığımdan beri hiç takmadım az önce taktım doldu

şöyle söyliyim 8000hz ile arasında hissedebileceğiniz bir fark var pil ömrü de ortalama 2 hafta gidiyor aldığımdan beri hiç takmadım az önce taktım doldu
ama size önerim oyunlarda 4000hz zaten onu da ayarlardan arttırıp düşürebiliyorsunuz çünkü 8k daha fazla şarj harcar ve daha çok işlemciyi yorar yani anladığınız 8k daha çok profesyonel maçlarda daha iyi olur yinede karar sizin tabi

Şöyle söyleyeyim 8000Hz ile arasında hissedebileceğiniz bir fark var pil ömrü de ortalama 2 hafta gidiyor aldığımdan beri hiç takmadım az önce taktım doldu.

Ama size önerim oyunlarda 4000Hz zaten onu da ayarlardan arttırıp düşürebiliyorsunuz çünkü 8K daha fazla şarj harcar ve daha çok işlemciyi yorar yani anladığınız 8K daha çok profesyonel maçlarda daha iyi olur yine de karar sizin tabii.

Tamamdır hocam değerlendireceğim sağ olun tavsiyeniz için.

Paran varsa direkt SteelSeries al. O kaplama başka farelerde yok.

Düşünüyorum hocam biraz daha araştıracağım sağ olun tavsiyeniz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı