SteelSeries Apex 100 vs Cooler Master Masterkeys Lite

Eagle

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
SteelSeries Apex 100 vs Cooler Master Masterkeys Lite hangisini alayım? Nedeni ile söyleyin lütfen.

Olay Steelseries olması değil. Mekanik hisli olmasından dolayı Lite modelini almak daha mantıklı. RGB olması da çoğu kullanıcı için cabası. Apex 100 modelini pek beğenmiyorum şahsi olarak.

Dostum birkaç kişi daha fikrini alabilir misin? Bu arada uzun bir süre kullanmak istiyorum.
Olay Steelseries olması değil. Mekanik hisli olmasından dolayı Lite modelini almak daha mantıklı. RGB olması da çoğu kullanıcı için cabası. Apex 100 modelini pek beğenmiyorum şahsi olarak.

Tuşları sert mi?

Ben Razer Blackwidow Chroma v1 kullanıyorum kaç kere su ve süt döktüm temizledim bana mısın demiyor... Hala da güzel çalışmayan aksamı da yok... Diğer markaları ve söylediğiniz modelleri bilemem, Logitech kullandım sonrasında bu Razer bir harika geldi 2 yıldır da sorunsuz kullanıyorum...

Apex 100 Membrane diye tabir edilen plastik zarlı bir klavye. Lite L ise Mem-Chanical. Membrane ile Mechanical tipin karışımından bi isim oluşturmuşlar. Mekaniğe benzeyen bir mekanizması var ancak basılan şey hala plastik. Bir nevi anahtar zara basıyor gibi. Lite L hem RGB hem de mekanik hisli olması bakımından önde. SS'in tek avantajı yazılımı olabilir.
@Oguz_Han 200 TL'lik bütçeye 600 TL'lik klavye öneriyorsunuz.
@SpermMan hakaret değil de eleştiri diyelim. Motospeed gibi kalitesiz markalar önermek saçmalık.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı