SteelSeries Apex 150 vs Logitech G213 progidy

cany98

Kilopat
Arkadaşlar merhaba, konu başlığındaki iki klavye arasında kaldım. İkisininde fiyatı aynı Steelseries 299 TL / Logitech 299 TL. Hangisini neden önerirsiniz veya önermezsiniz tavsiyelerinizi almak isterim bunun yanı sıra varsa farklı ürün tavsiyeleriniz onları da paylaşırsanız sevinirim.

Bu kadar para verdikten sonra mekanik klavye almamak saçma geliyor bana OUTEMU switch olsun mekanik olsun daha mantıklı bence.

Işık önemli değil ve blue switch olsun isterseniz Cherry MX switchleri kullanıyor olan Gigabyte Force K83 öneririm.

Işıklı ve red switch olsun isterseniz OUTEMU switch kullanıyor olan Trust Gxt 890 bakabilirsiniz.

Biraz bütçeyi artırıp Corsair K68 RED almak daha iyi olur.

Bu kadar para verdikten sonra mekanik klavye almamak saçma geliyor bana OUTEMU switch olsun mekanik olsun daha mantıklı bence.

Işık önemli değil ve blue switch olsun isterseniz Cherry MX switchleri kullanıyor olan Gigabyte Force K83 öneririm.

Işıklı ve red switch olsun isterseniz OUTEMU switch kullanıyor olan Trust Gxt 890 bakabilirsiniz.

Biraz bütçeyi artırıp Corsair K68 RED almak daha iyi olur.

Mekaniklerin bütçesi biraz daha yüksek olduğundan pek bulaşamıyorum 😄

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı