SteelSeries Apex 3 alınır mı?

Hocam beğendiğiniz klavyenin varsa Youtube'dan inceleme videolarına bakabilirsiniz veya hangi switch'e sahipse onu yazarak sound testlerine bakabilirsiniz.

Apex 3'e göre evet, CK350'e göre evet ama şahsen GK50'ye göre değil.

Etmez bence. Low Profile switch üstüne, aşırı az ses çıkarır diye düşünüyorum. Öneririm.
Low Profile switch olanın incelemesini göremedim maalesef. Kailh Box White Switch olanını gördüm o baya sesli gibiydi.

AOC GK500 için Türkçe inceleme videosu bulunmuyor maalesef yorumları görmeden almak istemiyorum.

Kulaklık takınca sesi bana hiç gelmiyor fakat onun dışında aynı odada farklı kişiler varsa onları rahatsız edebilir. Geceleri oyun oynuyorsanız uyuyan kişileri rahatsız edebilir.
Genel de geceleri oyun oynamıyorum fakat akşam saatlerinde ev halkı yanımda oluyor.
Hocam beğendiğiniz klavyenin varsa Youtube'dan inceleme videolarına bakabilirsiniz veya hangi switch'e sahipse onu yazarak sound testlerine bakabilirsiniz.
Genel de öyle yapıyorum fakat arkadaş kullandığı için ona da sormak istedim.

699 liraya Cherry MX Blue içeren klavye varken Outemu Switch değmez bence.(Sessiz istiyorsanız başka)
Sessiz istiyorum hocam.
O zaman rahatsız olabilirler.
Anladım teşekkür ederim yine de.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı