Low Profile switch olanın incelemesini göremedim maalesef. Kailh Box White Switch olanını gördüm o baya sesli gibiydi.Apex 3'e göre evet, CK350'e göre evet ama şahsen GK50'ye göre değil.
Etmez bence. Low Profile switch üstüne, aşırı az ses çıkarır diye düşünüyorum. Öneririm.
Genel de geceleri oyun oynamıyorum fakat akşam saatlerinde ev halkı yanımda oluyor.Kulaklık takınca sesi bana hiç gelmiyor fakat onun dışında aynı odada farklı kişiler varsa onları rahatsız edebilir. Geceleri oyun oynuyorsanız uyuyan kişileri rahatsız edebilir.
Genel de öyle yapıyorum fakat arkadaş kullandığı için ona da sormak istedim.Hocam beğendiğiniz klavyenin varsa Youtube'dan inceleme videolarına bakabilirsiniz veya hangi switch'e sahipse onu yazarak sound testlerine bakabilirsiniz.
O zaman rahatsız olabilirler.Genel de geceleri oyun oynamıyorum fakat akşam saatlerinde ev halkı yanımda oluyor.
Sessiz istiyorum hocam.699 liraya Cherry MX Blue içeren klavye varken Outemu Switch değmez bence.(Sessiz istiyorsanız başka)XPG Summoner Cherry Mx Blue Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
XPG Summoner Cherry Mx Blue Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SUMMONER5B-BKCTR ITOPYA'da.www.itopya.com
Anladım teşekkür ederim yine de.O zaman rahatsız olabilirler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.