SteelSeries Apex 3 alınır mı?

Bütçe
3500
Ajazz'ın bu klavyelerinde çift basma ve PCB bozulma sorunları var. Bu paraya mad 60HE varken asla alınmaz.

Mad68 al geç.

Zaten kısıtlı bütçede fareye o kadar para vermenin anlamı yok sırf şekli garip diye.

Sorun şu 68 boyut klavye aldırıp adam tasarımda sorun yaşadıktan sonra manyetik switch bir klavye almasının bir önemi yok. Sorun olmayacak diyorsa o şekilde de alabilir. Ayrıca 2 klavye arası 2 kat fiyat farkı var zaten.

%100 olması çok bir şey ifade etmiyor ama bu kadar küçük klavyede yorar.

Dislike atmanın bir anlamı yok dediğim doğru. Bana sensörü atlama yapmayan bir fare + Ofis klavyesi ver ortalama bir CS oyuncusuna fark ederim. Ben Pro Seviyede oynuyorum çünkü ama çoğu Casual oyuncunun manyetik switch bir klavye ihtiyacı yok.

Önerdiğin Klavye 2200. Adamın Bütcesi zaten 3500, benim önerdiğim klavyeler daha ucuz ve fiyatına göre gayet iyi iş yapan klavyeler.
Tamam attığım mouse ile çok güzel kombinleyebilir. Kötü yay sesli klavye önerilerinizi kendinize saklayın.

Dislike atmanın bir anlamı yok dediğim doğru. Bana sensörü atlama yapmayan bir fare + Ofis klavyesi ver ortalama bir CS oyuncusuna fark ederim. Ben Pro Seviyede oynuyorum çünkü ama çoğu Casual oyuncunun manyetik switch bir klavye ihtiyacı yok.
Adam tam klavye istiyorum demiş mi? Dememiş. Daha iyiyi önerdim diye böyle yazmana gerek yok.

Tamam attığım mouse ile çok güzel kombinleyebilir. Kötü yay sesli klavye önerilerinizi kendinize saklayın.
3500 TL bütçesi olan adama Wooking 60HE ve ya Apex Pro filan mı önermemi bekliyorsun? Rk61'in bile 3k olduğu devirde ısrarla adamın bütcesini aşan klavye önermeye ne gerek var.

3500 TL bütçesi olan adama Wooking 60HE ve ya Apex Pro filan mı önermemi bekliyorsun? Rk61'in bile 3k olduğu devirde ısrarla adamın bütcesini aşan klavye önermeye ne gerek var.
Yav ben önermişim işte mis gibi. Daha ne uzatıyorsun? Manyetik klavye ve çok güzel bir mouse önermişim. RK61 tiktok klavyesi olduğu için satıcı fiyatını abartmış olabilir mi sence bir düşün bakalım?

Adam tam klavye istiyorum demiş mi? Dememiş. Daha iyiyi önerdim diye böyle yazmana gerek yok.

Tamam da herkese dislike atıp illa bunu alacaksın kesinlikle bunu almalısın tavrında takılıyorsun. Ona göre 1500TL'ye Rapoo VT9 Air daha iyi bir seçenek. Rapoo VT9 Air ve MAD68 alabilir. Gerçekten hiç alınmaz bir ürün olmadığı sürece karşındakinin önerdikleri hemen herkese dislike atmanın bir anlamı yok.

Tamam da herkese dislike atıp illa bunu alacaksın kesinlikle bunu almalısın tavrında takılıyorsun. Ona göre 1500TL'ye Rapoo VT9 Air daha iyi bir seçenek. Rapoo VT9 Air ve MAD68 alabilir. Gerçekten hiç alınmaz bir ürün olmadığı sürece karşındakinin önerdikleri hemen herkese dislike atmanın bir anlamı yok.
En çirkin rengi var Rapoo'nun. Ayrıca çok ağır. Gerek yok Rapoo2ya.

Birine yardım etme işini bu kadar kasıntı hale getirmene gerek yok dostum, 2-3 klavye attık adamın kendisinden daha çok konuştun. Senin önerdiklerinin yanında bizde klavye öneriyoruz daha çok seçeneği olsun diye oldu bitti bu kadar 🥱

Veya ben adama söylüyorum Tasarım yapıyorsun ufak bir boy klavye veya dandik ofis tipi bi numpad kullanmak istemeyebilir. Söylememiş olabilir ama AA evet okadar ufak bi klavye bana gitmez de diyebilir sonradan farkedip.

En çirkin rengi var Rapoo'nun. Ayrıca çok ağır. Gerek yok Rapoo2ya.
60GRAM ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı