Mekanik mi almak istiyosun Membran mı?Arkadaşlar başlıkta yazan klavyelerden birisini 2.el olarak alacağım sizce hangisini almam daha mantıklı?
Fiyatları aşağı yukarı aynı.
Eger butce varsa Sahibinden'den kapali kutu Aula F75.Arkadaşlar başlıkta yazan klavyelerden birisini 2.el olarak alacağım sizce hangisini almam daha mantıklı?
Fiyatları aşağı yukarı aynı.
F75i o fiyata bul bana da al 2-3 tane.Eger butce varsa Sahibinden'den kapali kutu Aula F75.
Kral valla çok bütçe ayırmak istemiyorum.Mekanik mi almak istiyosun Membran mı?
Kral valla çok bütçe ayırmak istemiyorum.Eger butce varsa Sahibinden'den kapali kutu Aula F75.
Kral valla bozulmasın istiyosan membran al Apex 3 sağlamdır, mekaniğin yağlanması falan cartı curtu var.Kral valla çok bütçe ayırmak istemiyorum.
30 yıllık klavye kullanıyorum hala sorunsuz ama sadece yenilemek için alacağım.
O yüzden 500 TL falan veririm ya da takas ederim herhangi bir şey ile.
Ama mekaniktir membrandır benim için farketmez. Ömürlük bozulmasın yeter.
Elimde INCA Empouse İKG-441 mekanik vardı D tuşu basmıyor diye parçaladım klavyeyi.
Membranlarda böyle tuş basmama sorunları olmuyor ama galiba.
Bu başlıktaki klavyelerin tipini beğendiğim için almak istiyorum.
İkinci el veya sıfır ne önerebilirsiniz başka?
Kral valla çok bütçe ayırmak istemiyorum.
30 yıllık klavye kullanıyorum hala sorunsuz ama sadece yenilemek için alacağım.
O yüzden 500 TL falan veririm ya da takas ederim herhangi bir şey ile.
Ama mekaniktir membrandır benim için farketmez. Ömürlük bozulmasın yeter.
Elimde INCA Empouse İKG-441 mekanik vardı D tuşu basmıyor diye parçaladım klavyeyi.
Membranlarda böyle tuş basmama sorunları olmuyor ama galiba.
Bu başlıktaki klavyelerin tipini beğendiğim için almak istiyorum.
İkinci el veya sıfır ne önerebilirsiniz başka?
Sağ ol kral benimde hoşuma gidiyor zaten tipi görünüşü.Kral valla bozulmasın istiyosan membran al Apex 3 sağlamdır, mekaniğin yağlanması falan cartı curtu var.
Yakışıklı klavye Apex 3.Sağ ol kral benimde hoşuma gidiyor zaten tipi görünüşü.
Mekanik membran bana farketmediği için bunu alayım ben o zaman.
F75i o fiyata bul bana da al 2-3 tane.
Hocam maalesef bazı kişiler stok yapıp F75leri 2k 2.5k fiyata bile satıyolar,, ikinci eli bile 1800 1900a satanı gördümHocam konu sahibinin soyledigi klavyelerin 2. elleri hakkinda bilgim yok. Ben 1000 1500 sandigim icin dedim. Megerse cok daha ucuzmus.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.