SteelSeries Apex 3 TKL vs XPG Summoner vs HyperX Alloy Core RGB vs HP Omen Encoder 6YW76AA

jotarokujo

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir an önce klavye almam gerekiyor da. Şu klavyeler arasında kaldım. Tercihimi hangisinden yana yapmalıyım? Fiyatta bir problemim yok mekanik vs bakmıyorum olabilir de olmayabilir de benim için sorun yok. Kullanımı güzel olsun, ömrü uzun olsun, ellerimi ağrıtmasın yeter. Fikirlerinizi ve görüşlerinizi almak için konuyu açıyorum ilgilenirseniz şimdiden teşekkürler.

HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Apex 3 kullanıyorum 2 aydır Omen'i kurcalama fırsatım oldu ikisi arasından Apex 3 tercih ettim en sessizi Apex 3 bence aralarında mekanik takıntın yoksa tercih edebilirsin bana göre mekaniklerin çıt sesi rahatsız edici bir de RGB aydınlatması gayet soft ve şık çok sigara içmeme rağmen tuşların alt kanalını güzel yapmışlar pislik toz ıvır zıvır tutmadı hala.

Arkadaşlar bir an önce klavye almam gerekiyor da. Şu klavyeler arasında kaldım. Tercihimi hangisinden yana yapmalıyım? Fiyatta bir problemim yok mekanik vs bakmıyorum olabilir de olmayabilir de benim için sorun yok. Kullanımı güzel olsun, ömrü uzun olsun, ellerimi ağrıtmasın yeter. Fikirlerinizi ve görüşlerinizi almak için konuyu açıyorum ilgilenirseniz şimdiden teşekkürler.

HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

XPG Summoner bu seçeneklerdeki en iyi tercih Cherry MX Silver Switch'lere sahip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı