Ürünü aşağıdaki linkten almaya karar verdim ama klavyenin Türkçe olduğuna emin olamadım.
Asus ROG Strix Flare Aura Sync RGB Mekanik Gaming Klavye Türkçe- Mavi fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Vatan Bilgisayar, bulunduğum şehirdeki mağzada ürün olmadığı için ürünü başka bir mağzadan getirteceğini söyledi. Ürünle ilgili emin olmak için klavyenin Türkçe Q klavye olup olmadığını yani "Enter" tuşunun büyük olup olmadığını sordum. Resimlerde klavye İngilizce klavye ve ayrıca ürünün isminde "ASUS ROG STRIX Flare Aura Sync RGB Mekanik Gaming Klavye
Türkçe- Mavi" yazıyor. Oradaki satıcıda emin olamadı ve ürünün elinde bulunduğu başka bir mağzayı aradı, oradaki satıcı; bu klavyede Enter ince uzun, dedi(kutunun içini açıp baktığını sanmıyorum, eğer Türkçe klavye ise "Enter"in büyük olması gerek) bende sipariş vermekten vazgeçtim. Sipariş edeceğim klavyenin Türkçe Q klavye olup olmadığını nasıl anlayabilirim veya %100 Türkçe karakterlere sahip ASUS ROG STRIX Flare alabileceğim bir link paylaşır mısınız?
Eğer Vatandan alacağım ASUS ROG STRIX Flare Türkçe karakterlere sahipse ordan almayı planlıyorum.
Teşekkürler.