SteelSeries Apex 7 nasıl temizlenir?

Genellikle tuşlar çıkartılıp sabunlu suda yıkanılır. Klavyeyi ıslak mendil ile temizleyip tuşları kurumaya bırakın. Tuşlar kuruduktan sonra geri takarsınız.

Apex M750 TKL sahibiyim. Tuşları elimle teker teker söküyorum sonra ilk klavye yüzeyini ıslak mendille iyice temizliyorum. Tuş araları dar olunca ıslak mendil girmiyor bu yüzden bir tane kürdana ıslak mendili sarıyorum araları öyle temizliyorum. Klavye yüzeyini iyice temizledikten sonra da tuşları teker teker yine ıslak mendille siliyorum.

Daha geçtiğimiz gece tuşları söküp yıkamayı ilk defa denedim, kurutması çok ayrı dert. Sabırlıyım diyorsan öneririm, yoksa çok zor.

Genellikle tuşlar çıkartılıp sabunlu suda yıkanılır. Klavyeyi ıslak mendil ile temizleyip tuşları kurumaya bırakın. Tuşlar kuruduktan sonra geri takarsınız.

Tuşları çıkartmadan temizlemenin bir yolu yok mu çünkü korkuyorum tuşları çıkartıp geri takınca bir sorun oluşur diye.

Tuşları çıkartmadan temizlemenin bir yolu yok mu çünkü korkuyorum tuşları çıkartıp geri takınca bir sorun oluşur diye.
dostum tuş çıkarma aparatın varsa hiçbir problem olmaz. defalarca tuşları takıp çıkaran birisiyim mekanik klavyeler dayanıklı olurlar. bende de apex 7 tkl var gönül rahatlığıyla çıkarıp güzelce temizleyip geri takabilirsin

Dostum tuş çıkarma aparatın varsa hiçbir problem olmaz. Defalarca tuşları takıp çıkaran birisiyim mekanik klavyeler dayanıklı olurlar. Bende de Apex 7 TKL var gönül rahatlığıyla çıkarıp güzelce temizleyip geri takabilirsin.

Tuş çıkarma takımım yok önceki klavyemde (ozo red Dragon) kıytırık bir Trendyol klavyesi onun tuşlarını kürdan ile çıkartmıştım öyle olunca da bazı tuşlar basmamaya başlamıştı ondan dolayı korkuyorum biraz tekrar böyle güzel bir klavye almamın da imkanı yok yani kısacası tuşları çıkartmaktan korkuyorum o tuş çıkarma aparatını nereden bulabilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı