SteelSeries Apex 7 TKL alınır mı?

@baran361 Bir şeyi tecrübe etmeden o sayılara göre yorum yapmak olumlu ya da olumsuz fark etmez, doğru bir yaklaşım değil. Bütün firmalar istisnasız o sayıları göz boyamak için kullanırlar, bugün 1 ms GtG olarak satılan panellerin aslında "renk" geçişleri 4-8 ms arasında oluyor gerçek ölçümlerde. 1 ms yazısını gören de atlayıp alıyor ama oysa 4 ms olan başka bir monitör aslında daha iyi sonuçlar verebiliyor ortalamada. Bu durum her ürün için geçerli bu yüzden firmanın iddia ettiğin şeyin gerçekten hissedilir mi yoksa reklam mı olduğunu anlamak için kullanmak gerekiyor.

@sysERR TKL değil normal versiyonu kullanıyorum ve red switchler ile şu anda gayet memnunum. Omni switchlerin ne kadar etkin olduğunu ve bir üstü için para vermek fark yaratır mı bilemem ama bu fiyatlarda aldığın bir klavye kolay kolay üzmez. Sana uygun olan switch türüne karar vermen lazım sadece.
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Genelde ev ortamında kullanacağımdan red switchi kendime biraz daha uygun buldum. Alternatif olarak Alloy Origins Core bakındım ama madem üst seviye klavye alacağım o fiyata dolu dolu olsun istedim.
 

Geri
Yukarı