Steelseries Apex M400 vs. Trust GXT 890 CADA

esador

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: MSI RTX 4070 SUPER 12G GAMING X SLIM WHITE
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D, Bellek: Patriot Viper 6000Mhz CL30 2x16GB DDR5
MOBO:: Asus Prime B650M-K
SSD: Kingston NV3 1TB HDD: Seagate Barracuda 1 TB
Kasa: Rajintek Paean C7
PSU: Gigabyte P750GM 80+ Gold
Monitör: Dell Alienware AW2724HF 360Hz
Klavye: ASUS RA05 TUF GAMING K3 Red Switch
Fare: Razer Basilisk X HyperSpeed
Kulaklık: HyperX Cloud Core Wireless DTS
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro
Hayırlı günler arkadaşlar. Benzeri bir başlıkla konu açmıştım, araştırmalarım sonucu bu ikisi arasında kaldım. Tabii ki Trust ile Steelseries kıyaslamak biraz garip fakat okuduğum yorumlara göre Trust Gaming ürünlerinde bir standart yakalayabilmiş Steelseries kadar olmasa da. Şimdi bu ikisi arasında kalmamın tek nedeni RGB. Trust RGB kişiselleştirilebilirlik açısından güzel, fakat son olarak bir de buradan kullanan ya da etrafında gören duyan varsa bu klavye hakkında olumsuz yorum yapacak var mı? Bunu merak ediyorum. 1,5-2 yılı kaldırabilir mi Trust, bu önemli benim için. İki klavyenin fiyatı şu an için eşit denebilir. Cuma günü sipariş vereceğim. Klavye için bütçem 200₺ bandında. Steelseries halihazırda 249₺'ye mevcut, Trust ise 239₺. İndirim ayağına fiyatlar 200₺'ye geriler diye düşünüyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Trust hakkında bir deneyiminiz mevcut mudur acaba? Steelseries benimde öncelikli tercihimdi fakat Trust deneyimini aktarabilecek biri olursa dahada pekişecek kararım. Teşekkürler öneri için.

Öncelikle fiyatlar ucuzlar mı bilemiyorum. Seninde dediğin gibi marka bazlı karşılaştırmak alakasız olur. Trust Cada'yı kullandım 1-2 ay kadar. Çok kalitesiz değil ama yinede rahatsız olduğum bir kaç noktası olmuştu. Tuş hisleri değişkenlik gösterebiliyor, space tuşunun sol ve sağ köşelerine göre sesi çok net değişiyor, RGB aydınlatması soluk ve ara renk seçimi pek mümkün değil ve tasarım bariz Blackwidow :). Youtube'da incelemesini yaptım zaten izlemiş olabilirsiniz orada diğer yorumlarım o bölümde mevcut. M400 kullanmadım o yüzden yüzeysel fikir beyan edebilirim. Kullanan varsa deneyimlerini paylaşır görünce.

Öncelikle fiyatlar ucuzlar mı bilemiyorum. Seninde dediğin gibi marka bazlı karşılaştırmak alakasız olur. Trust Cada'yı kullandım 1-2 ay kadar. Çok kalitesiz değil ama yinede rahatsız olduğum bir kaç noktası olmuştu. Tuş hisleri değişkenlik gösterebiliyor, space tuşunun sol ve sağ köşelerine göre sesi çok net değişiyor, RGB aydınlatması soluk ve ara renk seçimi pek mümkün değil ve tasarım bariz Blackwidow :). Youtube'da incelemesini yaptım zaten izlemiş olabilirsiniz orada diğer yorumlarım o bölümde mevcut. M400 kullanmadım o yüzden yüzeysel fikir beyan edebilirim. Kullanan varsa deneyimlerini paylaşır görünce.
Space'in sağına soluna ortasına basan birisi vardı o sizdiniz o zaman, evet sanırım iki video vardı izlediğim. O zaman ben RGB den feragat edip kaliteye yönelmeliyim. Zaten öyle aman aman düzeyde bir oyuncu değilim, ama kullandığım G103 klavyenin shift tuşu Mart ayından bu yana hafiften sertleşti. Yani kullanmayan birisi bassa fark etmez ama kullanıcısı fark ediyor :)(Ha klavyeyi de kötülemek gibi olmasın, mekanik olmamasına rağmen oldukça iyi Logitech G103. Marttan bu yana tek bir oyun için aktif 500 saat oynamam var ve bu süre zarfında shift tuşu neredeyse her anında kullanılıyor, genel kondisyonu çok iyi klavyenin.) Fazla kullanıyorum oynadığım oyun gereği, dolayısıyla mekanik arar oldum. Teşekkürler değerlendirmeler için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı