Steelseries Apex M800 Alınır mı?

gvgod

Megapat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Sizce Apex M800 alınır mı? Ben hem yazılım, hem ışıklandırma, hem de ses olarak beğendim. Bu ürün yerine önerebileceğiniz başka ürün var mı? 600TL bütçem var.

RGB'ye gerek yok paranın hepsini kullanacağım diyorsan yukarıdaki.
RGB şart dersen bu:Cooler Master SGK-6020-KKCR1-TU MasterKeys Pro L RGB LED Mekanik Cherry MX RED TR Gaming (Oyuncu) Klavyesi - incehesap.com
RGB şart değil, ucuz da olsun mümkünse ama kaliteden ödün vermesin diyorsan bu:HyperX Alloy FPS Gaming Mekanik Klavye ( HX-KB1BL1-UK/A2 ) Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Bu rehberi de okuyup bize istediğin anahtar tipini şöyle:Mekanik Klavye Nedir?
Yukarıda belirttiklerim sadece model.

Ben M800 kullanıyorum ama bence 600TL'ye değmez. Bu benim kullandığım ilk mekanik klavye bu arada, bende bir hevesle almıştım ama sonra anladım ki mekanik klavyeye bu kadar para vermeye değmezmiş. Işıklandırması güzel ama bir süre sonra onunda hevesi kaçıyor.

Mekanik klavye çok gerekli değil bence ama RGB istiyorsan Razer'ın yeni çıkarttığı Ornata Chroma klavyesi var. Mekanik değil ama o da sessiz bir klavye, mekanik hisli ve Türkçe. Fiyatı daha uygun onu alabilirsin.

Son düzenleme:

HyperX Red modeli 100TL pahalıymış sence değer mi?

KINGSTON HyperX Keyboard (red switches) HX-KB1RD1-UK-A2 En Uygun Fiyatlarla UzmanlarPC de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…